Po téměř 15 letech vlastnictví je herečka Hilary Swank připravena se rozloučit se svým sídlem v Pacific Palisades. Držitelka Oscara za snímek Million Dollar Baby nabídla nemovitost ve stylu haciendy za 10,5 milionu dolarů, což by jí oproti 5,8 milionu dolarů, které za dům zaplatila v roce 2007, přineslo značný zisk. Herečka prodává rezidenci se 6 ložnicemi a 7 koupelnami, protože se s manželem Philipem Schneiderem během loňské pandemie přestěhovali na svůj ranč do Colorada a rozhodli se, že už tam zůstanou na trvalo.

Nádherný komplex se nachází za soukromou bránou a téměř z každého pokoje se otevírá působivý výhled na oceán. Pečlivě zrekonstruovaný dům v Los Angeles má španělskou dlažbu, dřevěné podlahy a ručně malované dřevěné trámové stropy. Otevřená kuchyně je vybavena středovým ostrůvkem, bílými skříňkami, terakotovou podlahou, spíží a jídelním koutem s dlouhým dřevěným stolem. K dispozici je také samostatná snídaňová místnost se zabudovanou lavicí, která vede do krytého jídelního prostoru pod širým nebem. V obývacím pokoji se nachází vestavěné knihovny, krb a francouzské dveře, které se otevírají na terasu.

Spodní patro domu se skládá z apartmá pro hosty, posilovny a obývacího pokoje s barem a koncesním stánkem inspirovaným kinem, který herečka přistavěla krátce po koupi domu. Je zde také domácí kino s 16 místy, vinný sklípek a doutníkový salonek. Venku se nachází bazén a lázně, ohniště, vyhřívaná chatka, venkovní kuchyně a samostatně stojící bungalov pro hosty.