Nádherná farma s pozemkem o rozloze 42 akrů se nachází v Lexingtonu v Kentucky. Johnny Depp ji poprvé koupil již v roce 1995 (a to za 950 000 dolarů), o šest let později ji za rovný milion dolarů prodal a v roce 2005 ji znovu koupil, tentokrát již za celé 2 miliony dolarů. Až do své smrti v roce 2016 zde žila jeho matka Betty Sue Palmer. Poté se herec znovu rozhodl ranč prodat.

Nemovitost zahrnuje kromě velkého pozemku dům o rozloze 600 metrů čtverečních, garáž pro čtyři auta, zahradní domek pro hosty a tři stodoly. Nachází se jen necelé 4 km od světoznámého závodiště Kenneland v Lexingtonu, v městě, které je mnohými milovníky koňských závodů považováno za „koňské hlavní město světa“.

Hlavní budova se šesti ložnicemi poskytuje opravdu spoustu místa pro své obyvatele. Zatímco rozsáhlé a velmi útulné interiéry by potřebovaly určitou modernizaci, obrovské stodoly s celkem 12 stájemi jsou vybaveny plně automatickými dávkovači vody a pěti skvěle vybavenými paddocky pro koně. Na zahradě v blízkosti domu se nachází velký bazén obklopený dlážděnou terasou a lehátky na opalování. Vedle hlavního vchodu se nachází garáž pro čtyři vozy.

Velký obývací pokoj s jídelnou vedou přímo na terasu, odkud se nabízí krásný pohled na okolní pozemek. Plně a opravdu nadstandardně vybavená kuchyně by uspokojila i ty nejnáročnější kuchaře. Jednotlivé ložnice jsou zařízené v různých stylech, nechybí ani dětský pokoj a některé z ložnic mají svou koupelnu, a dokonce šatnu.

Neustálé snižování prodejní ceny, zprávy o finančních problémech, které se občas dostanou do amerických médií, nebo drahý rozvod, který má herec za sebou, naznačují, že známý pirát z Karibiku by mohl mít opravdu velký zájem se farmy zbavit. Na druhou stranu ale je celkem zřejmé, že Johnny Depp má pro tuto nemovitost jistou slabost, když už ji dohromady třikrát vlastnil.