Sunset Strip je luxusní adresa pro kohokoliv. Nemovitosti si tu mohou dovolit jen ti nejbohatší. Zvlášť, pokud je to tak rozsáhlá vila, jakou je tato od George Kurczyna. Má dvě patra, ohromné ocelovo-skleněné schodiště, výtah, kinosál, rozsáhlou vinotéku na 1200 lahví i s prezentační místností, šest ložnic, osm koupelen a tři toalety, ohromný obývák, který díky proskleným stěnám zasunovatelným do zdí je vlastně neustále spojený s velkou terasou a bazénem. Zajímavé například je i to, že tu jsou dvě kuchyně – ta hlavní je pro majitele, vedlejší s vlastním vchodem, a dokonce i koupelnou je pro služebnictvo. Prostě luxus opravdu povedený.

Ostatně na trhu prodávajícího zastupovaly dvě nejluxusnější agentury v kraji: The Agency. Jenže David Spade si najal jinou agenturu Hilton & Hyland, která cenu stáhla o více než 1,5 milionu dolarů.

Kde na to vzal?

Možná vám jméno David Spade nic neříká. Ale věřte, že jste ho určitě v nějakém filmu už viděli, i když to není jeho hlavní příjem. David Spade je ženami obletovaný stand-up komik, herec, moderátor a spisovatel, který začal svou kariéru ve filmu Policejní akademie 4: Občanská patrola. A i když z jeho dalších hereckých variací jich moc neznáme, v USA je známý velmi. Jeho sarkasmus totiž exceluje ve známém pořadu Saturday Night Live, který je jedním z nesledovanějších.