Vlastní bydlení v rodinném domě. Není snad nic lepšího. S broušenými cihlami POROTHERM a při použití zdicí pěny DRYFIX si svůj sen můžete splnit za týden.

S broušenými cihlami POROTHERM a při použití zdicí pěny DRYFIX můžete zvládnout hrubou stavbu běžného rodinného domu na již hotové základové desce do týdne. Zdít lze i v zimě, a to až do -5°C. Navíc si můžete vybrat, zda se pustíte do stavby energeticky úsporného, nebo rovnou nízkoenergetického domu!

Broušené cihly, POROTHERM, zdící pěna, stavba.Díky moderním technologiím se dnes už nemusíte dlouhé měsíce trápit na stavbě. Ani si neztrháte záda od koleček s maltou. Přestože to může vypadat jako fikce, dnes vám ke zdění stačí pouze dóza se zdicí pěnou a speciální aplikační pistole. A vlastní nanášení pěny? Je jednoduché a rychlé.Dózy s pěnou dostanete zdarma v odpovídajícím množství při nákupu cihel. Před vlastním zděním je stačí pouze protřepat a pak už hurá do akce.

Z broušených cihel rychle a nízkoenergeticky

Jedinou podmínkou pro použití zdicí pěny DRYFIX je volba broušených cihel POROTHERM Profi. K dispozici jsou dvě základní řady. Pro zájemce o energeticky úsporný dům jsou vhodné cihly tloušťky 40 a 44. Ti, kteří si chtějí pořídit rovnou nízkoenergetický dům, určitě ocení současnou novinku – POROTHERM 44 EKO+ Profi DRYFIX. Tato cihla, která v sobě uplatňuje to nejlepší ze všech výrobků POROTHERM, umožňuje výstavbu nízkoenergetického domu ve formě masivní jednovrstvé konstrukce, tedy bez vnějšího zateplení.

Poraďte se s POROmetrem

Nevíte, jakou cihlu si vybrat? Chcete vědět, kolik vás bude výstavba stát, nebo kolik protopíte? Pomoci může POROmetr. Tato pomůcka, která je k dispozici na www.POROmetr.cz, umožňuje zdarma, rychle a jednoduše zjistit náklady na vnější zdivo a cenu za provedení hrubé stavby. Stavebníci se zde také dozvědí, s jakými náklady mají počítat v novém domě za vytápění. Zjistí, kolik tepla "uteče" zdmi a jaká částka "se protopí" stěnami. „Menu" na POROmetru nabízí informace o všech cihlách POROTHERM vhodných pro obvodové zdivo, takže je možno porovnat náklady na výstavbu i na topení při zdění z různých typů cihel.

Profi založení stavby zdarma se specializovaným technikem

Rodinný dům, hrubá stavba, broušené cihly, POROTHERMStavebníkům svépomocí se při výstavbě z broušených cihel nabízí zajímavá a profesionální pomoc od výrobce – firmy Wienerberger. Na webu www.porotherm.cz/zakladani mohou požádat o pomoc specializovaného technika. Po dohodnutí termínu přijede na stavbu technický specialista, který pomůže stavbu založit. Pomoc se poskytuje v délce do 5 pracovních hodin. A přestože je jedna asistence specializovaného technika v hodnotě 7.000 Kč, stavebníci ji mají k dispozici naprosto bezplatně.

Více informací získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na www.porotherm.cz.