Aktuálně nejdražší nemovitost v oblasti okresu Nashville, Tennessee se hodí spíše pro generálního ředitele nějaké firmy než pro kovboje se stetsonem na hlavě, nicméně Alan Jackson toto sídlo vlastní již od roku 2011, respektive v roce 2009 koupil pozemek za pouhých 795 000 dolarů a pak zde podle návrhu architekta Rona Farrise nechal postavit tuto nemovitost. Dokončena k nastěhování byla právě v roce 2011. Dům s pěti ložnicemi a osmi koupelnami se rozkládá na užitné ploše téměř 2 000 metrů čtverečních! Pozemek kolem domu měří téměř čtyři akry a je tvořen pěstěnými zahradami. Dalších 120 akrů pak tvoří okolní lesy. Krajina zde nabízí úžasné scenerie.

Celá rezidence je vybavena perfektním bezpečnostním systémem. K domu vede nejen půvabná dlážděná příjezdová cesta, ale celý dům i s okolním pozemkem jsou obehnány vysokou kamennou zdí, která končí mohutnou branou před vjezdem. Kolem domu, na terase a v zahradě je perfektně propracovaný labyrint kamenných zdí, oblouků, zídek, ale také kovových branek a pečlivě zastřižených živých plotů, jež obklopují zejména vchod.

V hlavním foyer stejně jako ve většině místností najdeme nádherné dřevěné podlahy z toho nejkvalitnějšího tvrdého dřeva, zábradlí z tepaného železa, které vede kolem zakřiveného schodiště, jež spojuje obě poschodí. Kromě formálního obývacího pokoje s obrovským krbem, jenž tvoří dominantu celé místnosti a vypadá, jako by jej sem přivezli z nějakého francouzského zámku, se v přízemí nachází několik méně formálních a velmi zajímavých salonků.

Jídelna sousedící s obývacím pokojem jako by v sobě nesla prvky renesančních detailů. Tapetované zdi ladí se zdobnými židlemi potaženými růžovým sametem a rokokovým lustrem, který zase vytváří perfektní kombinaci s nástěnnými svícny. Trámové stropy se nacházejí nejen v obývacím pokoji, ale také v kuchyni s dvojitým ostrůvkem, tmavými kuchyňskými skříňkami a vybavené moderními spotřebiči. Inspirace dřevem a kamenem se prolíná téměř ve všech místnostech. Výjimku tvoří domácí kino, kde si diváci mohou pohovět v mohutných kožených sedačkách a v moderním prostředí.

Tmavé dřevo, které slouží k obložení některých místností, se vzájemně krásně snoubí se světlými zdmi a velkými okny, jež do interiéru vpouštějí dostatek denního světla. V hlavním apartmá, kde rovněž můžeme najít obložení tmavým dřevem, se nachází velká klenutá okna, která se otvírají na půvabný balkonek. Hlavní koupelna je obložena světle béžovými leštěnými mramorovými podlahami a závěsy s alabastrovým odstínem. Uprostřed místnosti stojí samostatná vana. Přímo z koupelny je díky klenutým francouzským dveřím nádherný výhled do lesa.

Terasa před domem, na kterou lze vstupovat ze spodních místností, je schována v podloubí kamenných oblouků. Hned za ní pak najdeme venkovní bazén. Garáž, jež je přistavěna ze strany domu, je jedním slovem obrovská. Pojme až 15 automobilů.

Jackson je jedním z nejúspěšnějších umělců country hudby. Po celém světě se prodalo 75 milionů jeho desek a také získal dvě ceny Grammy a 16 cen Country Music Awards. To vše mu přineslo nejen velký úspěch, ale také dostatek financí, jež mohl investovat do nemovitostí v oblasti Nashvillu.