Každý z nás má jiný vkus – i proto je dost možné, že co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému. Proto jsme se rozhodli naši dnešní inspiraci pojmout komplexněji. Své zde najdou jak milovníci přírodních tónů a útulného bydlení, tak i ti, co dávají přednost eleganci. Nebo třeba mírnému chaosu.

Pohoda v tónech přírody

Pokud máte ze všeho nejradši přírodní tóny a jakýkoliv prvek v neonové barvě by u vás „vyletěl“ ven oknem, doporučujeme vám zaměřit se na zemité barvy od hnědé až po béžovou. Ideálně v kombinaci s pravým dřevem. Protože masiv bude vždy vypadat jinak než laminát. Přidejte přírodní textilie, trochu dekorací a bude vám dobře.

Energická kombinace etno a eklektického stylu

Kombinace eklektického stylu s etnickým je neotřelá a plná energie. V takto zařízeném interiéru je možné vše – nic nemusí mít své pevné místo. Zaměřte se na škálu teplých a tlumeně červených odstínů, retro vzory, měkké koberce, ale i doplňky s nádechem etnických vzorů. Budete se cítit příjemně a uvolněně.

Zdroj: Youtube

Elegance a noblesa

Milujete nadčasovou klasiku a eleganci? Hrajete si s barvami tón v tónu? Pak se zaměřte na hluboké a tlumené barvy od šedé po modrou. Hodí se sem třpytivé prvky, jako jsou mosazné lampy, ale i závěsy protkané jemnými zlatými nitěmi. Ty ve vás evokují pocit tepla a komfortu. Pracujte i s akcenty, které působení celého prostoru odlehčí. Pracujte s tlumenými barvami a kvalitními materiály.

Zdroj: Hornbach