Právě to se snaží dokázat tento veselý a barevný byt poblíž ruského Petrohradu, pod jehož návrhem je podepsané studio Geometrium Design.

Byt svými rozměry patří k těm menším. Dispozičně je řešený jako 1+kk. Do jedné místnosti se tedy musela vtěsnat ložnice, obývací část, jídelna i kuchyně. Designéři ovšem našli několik extra centimetrů také na oddělenou šatnu.

ČTĚTE TAKÉ:

Nedostatek prostoru je v tomto bytě kompenzovaný světlou výmalbou a dostatkem denního i umělého osvětlení. Že se jedná o prostor určený především mladým lidem, dokazuje nejen omezenější prostor, ale snadno to rozpoznáme i z vybavení.

Opticky nejvýraznějším prvkem bytu je bezpochyby žlutá kuchyňská linka. Do protějšího rohu, kde je nejvíce soukromí, designéři umístili postel. Ta je od okolního prostoru aspoň z části oddělená příčkou, která ohraničuje šatnu.

Společenská část bytu není příliš velká, skládá se prakticky pouze z jednoho křesla, které je umístěné před biokrbem, nad nímž visí velká televize. Koupelna je barevně o něco střídmější, ale vešla se do ní i poměrně velká vana.

Vizualizace: Geometrium