Vsaďte na kvalitní značku

Modely Classic Protector PLUS a Classic AERLOX pocházejí z portfolia značky BRAMAC. Ta se těší u profesionálů i laické veřejnosti skvělému renomé, a to díky špičkové kvalitě výrobků, technologickým inovacím a spolehlivému zákaznickému servisu.

BRAMAC vyrábí své betonové tašky z prvotřídních surovin. Na jejich kvalitu a mrazuvzdornost tak poskytuje 30letou záruku. Všechny modely betonových tašek jsou vyvíjeny jako standardní součásti Inteligentního střešního systému BRAMAC a disponují velmi propracovaným systémem originálních střešních doplňků. Zákazník může získat i 15letou nadstandardní záruku na funkčnost celého střešního systému.

Tašky se špičkovou povrchovou technologií

Střešní krytina by neměla splňovat pouze estetické požadavky. Měla by vyhovovat i všem nárokům na funkčnost tak, aby střecha poskytovala ochranu a bezpečí. Toto vše nabízí střešní taška Bramac Classic Protector PLUS. Charakterizuje ji velmi dlouhá životnost a vysoká mechanická odolnost. V ochranné funkci střechy hraje důležitou roli povrchová úprava střešních tašek. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Toto vše zvyšuje ochrannou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Řešení pro krovy s limitovanou nosností

Stav krovu ovlivňuje výběr krytiny vhodné pro rekonstrukci střechy. BRAMAC nabízí od letošního roku betonovou tašku Classic AERLOX, novinku, která je o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška. Proto je tento model vhodný pro rekonstrukce střech s limitovanou nosností krovu. Nižší hmotnosti bylo dosaženo díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva. Samozřejmě, tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Také Classic AERLOX je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu.

Oba typy betonových tašek mají elegantní a symetrický profil modelové řady Classic, který sluší tradičně vyhlížejícím domům i moderním novostavbám s jednoduššími tvary. Vaše nová střecha se stane přirozenou součástí okolní zástavby, ale hlavně bude poskytovat spolehlivou ochranu před vnějšími klimatickými vlivy.