Půvabná vila s přístupem na pláž a nádherným výhledem na oceán nabízí se svou rozlohou více než 300 metrů čtverečních pohodlné a příjemné bydlení. Měsíční nájem činí 17 500 dolarů. Domek má tři ložnice s vlastními koupelnami. Z každého pokoje je překrásný výhled na pláž a oceán. Na pozemku vedle hlavní budovy se nachází ještě domek pro hosty s vlastní ložnicí, koupelnou a menším obývacím pokojem, takže místa je pro majitele i jejich hosty opravdu dostatek.

Dům má zdí obehnaný vnitřní dvůr, který je chráněný před větrem. Tady se nachází zahradní nábytek vybízející k pohodlnému posezení a odpočinku. Terasa je skvělá i pro venkovní party a grilování či pro večeři pod hvězdnou oblohou.

Spojení obývacího pokoje s jídelnou pokrývá velkou část přízemí, zatímco ložnice jsou umístěné v prvním patře. Rovněž z obývacího pokoje vedou prosklené dveře přímo na terasu s výhledem na oceán. Kuchyně je skvěle a moderně vybavená, vše je laděné do bílé barvy, která působí velmi čistě a svěže. V duchu čistoty a minimalismu se nese vybavení celého domku. Je prostorný a rozhodně není přehnaně vybavený nábytkem. Bílé stěny, velká okna od stropu k zemi nebo prosklené dveře, to vše podtrhuje lehkost a vzdušnost celé vily.

V přízemí, stejně jako v koupelnách, se nachází na podlaze dlažba, zatímco ložnice jsou vybaveny parketami, které prostory zútulňují stejně jako dřevěné trámové stropy. V hlavní ložnici stejně jako v obývacím pokoji se nachází krb.

Denise Richards, známá také jako velká milovnice a ochránkyně zvířat, se v posledních letech nevěnuje jen herecké dráze, ale pronikla také na realitní trh. V roce 2007 poté, co se rozvedla s manželem Charliem Sheenem, zakoupila za 4,4 milionu dolarů sídlo v Hidden Hills v Kalifornii. Celé jej zrekonstruovala a nechala jej vyzdobit ve stylu milovníka psů. V roce 2015 sídlo poprvé nabídla k prodeji, a to za cenu 7,75 milionu dolarů, avšak neúspěšně. Teprve v loňském roce nemovitost prodala za více než 5 milionů. Jaké má záměry s tímto letním sídlem, teprve uvidíme.