Kdybychom měli takhle krásnou secesní stavbu u nás, chránili bychom si ji, jako oko v hlavě. V Rusku ji nechrání. Není proč. Tohle je novostavba. Je umístěná v luxusní čtvrti pro boháče a jde vlastně o velkou investiční akci. Zatímco v Čechách se developerské podniky zaměřují na rychlou výstavbu bytových projektů, v Rusku jsou firmy, které dělají pravý opak. Vytvářejí superluxusní sídla pro boháče. Tohle je jedno z nich.

Kovaná secesní brána ve stejném stylu jako zábradlí na balkonku nad vchodem. Typické znaky secesního umění. Nebo se podívejte na krásnou malovanou fasádu. Prohlídku ale začneme pod zemí, tedy ve velké garáži pro deset automobilů. Odtud se dá výtahem dostat do foyer, rozdělující budovu na soukromou a veřejnou část.

V domě je sedm ložnic se sedmi koupelnami, formální obývací pokoj s jídelnou či prvotřídní kuchyně z nerezu. Jak je vidět, tady si majitelé nevaří sami. Tohle je dům pro majitele a jejich služebnictvo, které je obsluhuje třeba pomocí výtahu na jídlo.

Dále v domě plném barokních, rokokových, ale i empírových, moderních místností najdeme vnitřní bazén, domácí kino nebo velkou hernu.

Tak co, líbí se vám? Pokud ano a chcete bydlet v Rusku, máte možnost. Cena je v přepočtu 347 milionu korun.