Nemovitost půjde na realitní trh v pondělí, a to za částku 4,5 milionu australských dolarů. Podle popisu realitních makléřů se dům nachází v klidné čtvrti, na konci slepé uličky, ohraničené rezervací Hugha Bamforda. Zepředu nabízí nádherný pohled na město a přístavní mosty, zezadu je dokonalý výhled na Tichý oceán.

Půvabný domek má tři prostorné ložnice a dvě koupelny, což by pro mnoho hvězd z Hollywoodu jistě nebylo dostačující, ale pro legendárního Wolverina je to podle jeho slov naprosto vyhovující.

Nechybí samozřejmě velký a příjemně zařízený obývací pokoj, skvěle vybavená kuchyně s jídelnou, ale hlavně slunná zahrada, která je situována v zadní části domu a ke které přiléhá prostorná terasa s dřevěnou podlahou a dřevěným zahradním nábytkem. Tady si může nový majitel dopřávat snídaně při pohledu na východ slunce nad oceánem.

Zadní část domu vedoucí do zahrady je celá prosklená. Velkými okny a prosklenými dveřmi sem proniká spousta světla a dům působí vzdušným a otevřeným dojmem. Dřevěné podlahy a obložení působí velmi přírodně a přirozeně, nábytek i doplňky jsou rovněž laděné do přírodních barev.

U příjezdové cesty se pak nachází velká garáž a další sloužící jako dílna nebo úložiště. Jednou ze zvláštností je, že dům je podsklepený, což u takovýchto nemovitostí nebývá zvykem.