Listopadové číslo Domu&Zahrady často věnujeme podzimu. Hlavně v části o zahradách. Samozřejmě, ani letos tomu není jinak, ale mírnili jsme se. Máme sice článek o technice do zahrady, kde vybíráme ideální žebříky a pily na prořezávání stromů, ale třeba hlavní zahradní článek je o stálezelených rostlinách. Takže ty budou vypadat stejně v zimě i v létě. A to je dobrý bonus, že?

A protože jsme tentokrát představování časopisu vzali odzadu, budeme pokračovat. Ve střední části vždy kraluje interiér a tam to je také takové podzimní. Budeme lenošit (a jak!), budeme skládat věci do skříní v dokonalých úložných systémech a v kuchyni už nebudeme raději otevírat okno, protože je venku zima, ale raději zapneme digestoře. A jak vypadá správná digestoř? Co umí? Jaké má mít parametry? To všechno víme.

A na závěr se podíváme do přední části časopisu na stavební témata. Asi nejzajímavější tu je super článek pana inženýra Brabce, který rozebírá, jak se liší cena stavby bungalovu a patrového domu. Který z nich je levnější? Ten, který je přízemní, takže se nic nemusí zvedat do výšky a nemusí se tak mohutně dimenzovat, nebo ten, který se musí rozplácnout při zemi, zastavět větší kus pozemku a vložit mu větší okna, aby se světlo dostalo i do nejzazšího koutu?

Druhé téma je také zajímavé. V dnešní době extrémních cen elektřiny ale spousty lidí naštve. Zamýšlíme se nad tím, jaká je budoucnost energetiky v Evropě a kam směřujeme. A jak se zdá, budoucnost je elektrická, byť to dnes zní dost směšně.


Tak pokud chcete zase krásné návštěvy, ale i hromady informací a zajímavých nápadů, pořiďte si Dům&Zahradu 11/21, který je právě na stáncích.


Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.