Dvoupodlažní dům ve stylu inspirovaném tradiční architekturou východního pobřeží stojí v listnatém prostředí vzrostlých javorů a vysokých živých plotů. Ke vchodu do domu vede příjezdová kamenná cesta.

Podívejte se na jejich nové sídlo:

Zdroj: Youtube

Uvnitř sídla se nachází podlahy z tvrdého dřeva a všude je použita tlumená neutrální barevná paleta. Přirozené světlo zaplavuje obývací pokoj a jídelnu. Obě tyto místnosti jsou vybavené krbem. Z knihovny se pohodlně dostanete na krytou terasu, která je ideální pro stolování a zábavu pod širým nebem.

V sídle se nachází také čtyři kuchyně: gurmánská kuchyně, samostatná servisní kuchyně a kompletní venkovní kuchyně. Čtvrtá se nachází v samostatně stojícím domku pro hosty, který má také vlastní obývací pokoj, jídelnu a ložnici. V hlavním domě se nachází celkem šest ložnic, přičemž honosné hlavní apartmá nabízí obývací pokoj, dvě koupelny, dvě šatny a balkon s výhledem do nádherného dvora.

Mezi další luxusní prvky domu patří vinný sklípek s řízenou teplotou, promítací místnost, posilovna, lázně, výtah a pracovna s vlastní toaletou a francouzskými dveřmi, které vedou na krytou verandu. Jennifer, Ben a zbytek rodiny si budou moci užívat také upravený dvorek s bazénem, vířivkou a zastřešenou pergolou. U domu je také garáž pro šest aut.

Zdroj: dirt.com, profimedia.cz