Půl roku po svatbě s Benem Affleckem prodává Jennifer Lopez své sídlo v Kalifornii skoro za miliardu korun. Usedlost má rozlohu téměř 8 akrů a hlavní dům se rozkládá na ploše více než 12 000 čtverečních metrů.

Nemovitost byla postavena již v roce 1940 a je skrytá za uzavřenou příjezdovou cestou. V domě se nachází 9 ložnic a 13 koupelen. K vybavení patří domácí kino s 30 místy, posilovna, nekonečný bazén, dům pro hosty, soukromé jezero s vlastní písečnou pláží a amfiteátr se 100 místy.

Mezi zajímavé designové prvky v domě patří obývací pokoj s dvojitou výškou, krbem, mokrým barem, luxusním lustrem a originálními obrazy. Dále se zde nachází dřevem obložená knihovna, gurmánská kuchyně s kamenným krbem a útulným snídaňovým koutem. V prostorné rodinné herně je další mokrý bar. Ve spodním patře se nachází luxusní kino a v horním hlavní ložnice, knihovna či obývací pokoj, 2 šatny a koupelny.

Jennifer Lopez a Ben Affleck plánovali po svatbě renovovat a žít právě v tomto sídle v Bel-Air. Nyní ale žijí v pronájmu v Beverly Hills a opět jsou na lovu nového manželského domu.

Zdroj: dirt.com, people.com