Byt, který vznikl spojením čtyř samostatných bytových jednotek v horních třech patrech historické budovy z roku 1883, se pyšní na New York City luxusní užitnou plochou o velikosti 460 metrů čtverečních a nabízí šest ložnic a pět koupelen.

Jimmy Fallon původně koupil v roce 2002 jednu bytovou jednotku za 850 tisíc dolarů, po svatbě s filmovou producentkou Nancy Juvonen v roce 2007 pak manželé přikoupili tři další sousední bytové jednotky a během dvaceti let je postupně rekonstruovali do podoby dnešního třípodlažního bytu. Celkem zaplatili 5,8 milionů dolarů, a to včetně ceny za pátou bytovou jednotku, již Jimmy Fallon využíval jako kancelář, která je však samostatná, od bytu oddělená a není předmětem prodeje.

Cílem rekonstrukce bylo uchovat co nejvíce původních prvků historické budovy - renovovány byly dřevěné podlahy, okenní rámy a dveřní zárubně, atmosféru pak doplňuje sbírka starožitností, na které manželé narazili při svých cestách po světě. Majitelé využili i služeb designérů, ale hlavní směr při zařizování interiéru udávala Nancy Juvonen. Prostoru dominují veselé barvy, svítidla v retro stylu, pestré tapety a zdi bohatě vyzdobené obrazy. Jednotícím prvkem jsou dřevěné podlahy a schodiště spojující všechna tři patra.

Do bytu se vchází ze sedmého patra budovy. Přes vstupní halu se dostaneme do obývacího pokoje s výraznou vintage tapetou ze 40. let, ostatní stěny jsou pak originálním způsobem obloženy dřevem. Pro rodinné filmové večery je v místnosti zabudován stropní promítač.

V centru domácnosti se nachází prostorná světlá kuchyně, vybavená luxusními spotřebiči a nábytkem vyrobeným na míru, s oddělenou spižírnou, jež skrývá i miniaturní vchod do dětské herny s nápisem “Výdej jídla zde”. Kromě prostorného posezení barového typu ve středu kuchyně je zde i kulatý jídelní stůl, umístěný vedle krbu obloženého retro kachličkami a dřevěnou krbovou římsou. Vedle prvků dřeva jsou tu použity jasné, veselé barvy, a to na nábytku, retro svítidlech i mnoha poličkách či skříňkách a také na četných obrazech a dekoracích, které kuchyni dodávají útulnost a neotřelou atmosféru. Místnost také nabízí krásný výhled na přilehlý Gramercy Park.

Pod schody vedoucími do osmého patra budovy nechala Nancy Juvonen pro své děti zbudovat tajnou hernu, schovanou za dveřmi skrytými knihovnou.

V osmém patře domu se nachází salonek s barem vyrobeným na zakázku a barovou stěnou s mozaikovým sklem. Strop je obložen dřevem. Nechybí samozřejmě ani dostatek míst k sezení, ať už kolem baru, či v obývací části salonku pod lustrem z paroží a v blízkosti plynového krbu obloženého kamenem.

V devátém, nejvyšším patře budovy je umístěna soukromá část domu s hlavní ložnicí. Ta disponuje denním světlem díky nově instalovanému střešnímu oknu. Prostor je vybaven masážní postelí vyrobenou na zakázku, plynovým krbem, malou kuchyní s ledničkou, obývací částí, oddělenou šatnou a prostornou koupelnou s dvěma umyvadly, sprchovým koutem a odděleným prostorem s vanou.

Ložnice a koupelny se nacházejí ve všech třech patrech bytu. Nechybí ani dobře vybavená posilovna. V bytě najdeme také druhou hernu propojenou s tou první, schovanou pod schody, pomocí prolézaček. K snadnému spojení s dětmi je v obou hernách instalován domácí telefon.

Poté, co v loňském roce rodina trávila většinu času mimo New York City, těžce zasažený pandemií nemoci Covid-19, rozhodli se manželé byt prodat a do velkoměsta dojíždět z domu na okraji obce Sagaponack nedaleko New Yorku, a velký, lehce excentrický byt na Manhattanu je tak k prodeji za cenu 15 milionů dolarů.