Zpěvák Justin Timberlake prodal svůj luxusní penthouse za neuvěřitelných 29 milionů dolarů. On a jeho manželka, herečka Jessica Biel ho koupili v roce 2017 za 20,2 milionu dolarů. Za pouhých 5 let tedy na bytě vydělali necelých 200 milionů korun.

Penthouse se nachází v přestavěné továrně na vázání knih, která byla postavena v roce 1883. Velké množství obloukových oken a borovicové trámy zaplavují loftový prostor uvnitř penthousu světlem a vytvářejí klidnou a luxusní atmosféru.

Penthouse, který Timberlake prodal, má 4 ložnice, 4 plné a 2 poloviční koupelny, které jsou obložené bílým mramorem. Do bytu se mohou nájemníci dostat vlastním výtahem.

Budova má také soukromé podzemní garáže, díky kterým je odolná vůči paparazzi. To ocení všichni obyvatelé domu, mezi nimiž se nachází například Ryan Reynolds, Blake Lively, Jennifer Lawrence, Rebel Wilson nebo pilot F1 Lewis Hamilton, který nedávno prodal svůj větší penthouse za 50 milionů dolarů. K dispozici jsou také turecké lázně, fitness centrum a 70 metrů dlouhý bazén.