Komplex tří kancelářských budov o celkové pronajímatelné ploše více než 25 000 m2 vyroste na křižovatce ulic Prosecká a Vysočanská. Součástí areálu bude 409 podzemních parkovacích míst, obchody a restaurace. Výstavba, jejímž developerem je J&T REAL ESTATE CZ, bude zahájena v letošním roce, dokončení se předpokládá v červnu 2008, tzn. že Prosek Point bude otevřen do půl roku po uvedení nové trasy metra C do provozu. Výstup ze stanice metra Prosek je v přímém sousedství budov.

„Prosek se tak stane novou vyhledávanou adresou kancelářských prostor v Praze. Díky metru, kvalitní síti městské hromadné dopravy a napojení na hlavní silniční tahy bude splňovat i ty nejnáročnější podmínky na dopravní dostupnost. Navíc jde o lokalitu s rozvinutou sítí služeb a s dostatkem zelených relaxačních zón“ uvedl Radek Spurný, projekt manažer J&T. „Naší strategií je nabídnout moderní kancelářské prostory na vysoké technologické úrovni, zajímavě architektonicky řešené objekty s absolutní vnitřní prostorovou variabilitou za příznivé ceny,“ dodal Spurný.

PROSEK POINT ve faktech:Investor / Developer: PROSEK POINT, s.r.o. / J&T REAL ESTATE CZ, a.s.Celková pronajímatelná plocha (pouze NP): 25 311 m2Plocha podlaží: 1007 – 1050 m2Počet pater: NP/PP 8/2Počet parkovacích stání v podzemních garážích: 409 Zdroj: J&T REAL ESTATE