A nyní již mluvíme o konkrétních doplňcích nebo neoddělitelných součástech našich interiérů nebo exteriérů. Můžeme začít pěkně od podlahy, přes obložení, okna, pergoly a není výjimkou ani šindelová střecha. Nezapomeňme ani na oplocení, altány nebo parkovací přístřešky.

A protože se věnujeme přírodnímu materiálu, který již není živen přirozenou cestou, je naší povinností mu dát výživu jinak.

Pojďme se postarat o dřevo

Unikátní receptura lazury Karbolineum extra 3 v 1 zajistí dlouhodobou ochranu natřeného povrchu. Dřevo tak ošetříte proti napadení mechy, plísněmi, řasami a houbami. Lazura je určena pro použití hlavně v exteriéru. Na výběr máte z 10 barevných odstínů a jednoho bezbarvého.

Dopřejte dřevu odolnost a dlouhou životnost

  • Impregnujte
  • Ochraňujte
  • Dekorujte

Karbolineum extra 3 v 1 účinně hluboce penetruje, vytváří ochranný nátěr proti veškerým negativním vnějším vlivům včetně UV záření a zvýrazňuje přirozenou texturu natřeného dřeva. Nátěr neuzavírá dřevo, umožňuje mu regulaci vlhkosti, nepraská a neloupe se. Po úplném zaschnutí je zcela bez zápachu.

Bonus při obnově nátěru

Obnovu nemusíte provádět každý rok, v závislosti na místních podmínkách se doporučuje provádět po 3-6 letech. Obnova není nijak náročná, povrch jednoduše přetřete bez nutnosti odstraňování starého nátěru.

Víme, co potřebujete

Detecha je chemické výrobní družstvo s pevnou pozicí na trhu. Středem našeho zájmu jste vy, naši zákazníci. Máme pro vás stále mnoho nového a stavíme na dlouholetých zkušenostech. Spolupracujeme se špičkovými odborníky a renomovanými výzkumnými pracovišti.

Kontaktujte nás a my vám rádi poradíme. Máte nápady? Sdělte nám je a my se budeme snažit jimi inspirovat.