Herečka, která se proslavila v populárních televizních seriálech, jako Zákon a pořádek, Chirurgové, Kriminálka Las Vegas, nebo ve filmech Charlieho malá tajemství, Propast, Když se setmí či Pod toskánským sluncem, se rozhodla prodat tento svůj nádherný dům, který zatím pronajímala. Vila je momentálně na realitním trhu za více než čtyři miliony dolarů a Kate se může pochlubit, že většinu z rekonstrukcí, kterými vila prošla, navrhla ona sama.

Dům pochází z roku 1950 a nachází se v prestižní čtvrti Royal Oaks, je obehnaný přírodním plotem a několika branami, takže poskytuje majiteli dostatek soukromí. Tři ložnice jsou ideální pro majitele i hosty, zatímco nádherný společenský pokoj a kancelář poskytují perfektní prostory pro práci nebo relaxaci doma. Přestavěná otevřená kuchyně má nejmodernější spotřebiče a útulné posezení, zatímco velký obývací pokoj s příjemným krbem se díky stěně tvořené velkými okny skvěle prosvětlí.

Venku najdete vyhřívaný bazén, tenisový kurt, travnatý dvůr a mnoho příjemných zákoutí, která jsou zdůrazněna svěžími terénními úpravami a tyčícími se duby, jež přispívají k pocitu soukromí a klidu.