Slavný pár a jejich děti strávili v loňském roce kvůli koronaviru část své karantény na utažském ranči s pozemkem o rozloze více než šest hektarů, ve zvlněných horách nad Oakley, asi hodinu jízdy východně od Salt Lake City. Nádherné a originální sídlo s kamennou fasádou a kovovou střechou, jež si majitelé pojmenovali jako rezidence Rocky Mountain, nabízí celkem čtyři ložnice a 4,5 koupelny (tedy 4 velké kompletní a jednu menší) na ploše téměř 500 čtverečních metrů. Detailnější informace z realitních kanceláří udávají, že v hlavní budově se nacházejí dvě ložnice a tři koupelny, zatímco další dvě ložnice a dvě krásné kachlíkové koupelny pak najdeme v nedalekém dvoupodlažním domku pro hosty. Tady je také umístěna prádelna pro obě budovy.

Těsně před vstupními dveřmi do hlavní budovy se nachází malý rybníček překlenutý malebným dřevěným můstkem. Po vstupu do domu si okamžitě všimnete, že i zde dominuje jako materiál dřevo. Těžké dřevěné trámy a dřevěné podlahy spolu s ručně omítnutými stěnami dodávají domu charakteristický venkovský ráz.

V obývacím pokoji tvoří hlavní dominantu masivní kamenný krb. Okna, jež rámují celé stěny, neboť jsou od podlahy až ke stropu, vpouštějí do místnosti spoustu denního světla a zároveň umožňují obyvatelům nádherný výhled na okolní hory.

Velmi draze vybavená kuchyň je poněkud překvapivě moderní s elegantními, leskle leštěnými dřevěnými skříňkami a komplexní řadou špičkového kuchyňského vybavení. Velký ostrov slouží nejen jako varný prostor, ale také zahrnuje skleněný snídaňový bar. Nahoře je položena luxusní mramorová deska a uvnitř se nachází integrovaná fritéza. Přilehlý neformální jídelní prostor má stejné fascinující výhledy jako obývací pokoj a lze jím vystoupit na obrovskou kamennou terasu s ještě úchvatnějším výhledem do údolí.

Stropy v některých místnostech připomínající dřevěným trámovím katedrály, kachlové krby v ložnicích a francouzské dveře vedoucí ve spodních místnostech na kamennou terasu, tak vypadá útočiště majitele domu. Uvnitř se nachází překvapivě dostatek úložných prostor, zejména díky prostorné šatně a vestavěným skříním. Velkou zajímavostí je až dekadentní koupelna s organickou mechově zelenou a měděnou barvou obkládacího kamene.

Dřevěné schodiště pod obrovským oknem z barevného skla, které zobrazuje párek kojotů či vlků vedle vodního útvaru, kterým by mohlo být jezero nebo oceán, vede k prostornému a luxusnímu apartmá s vlastní terasou a rovněž bohatě vybavenou koupelnou.

Domek pro hosty je oddělený od hlavní budovy částečně krytou kamennou terasou. Má útulný obývací prostor s krbem a retro inspirovanou kuchyň. Nahoře jsou dvě ložnice a dvě luxusní koupelny, zatímco rodinný pokoj ve druhém patře pohodlně vytváří vnitřní propojení z domku do křídla pro hosty v druhém patře hlavní budovy.

Zdá se, že přinejmenším prozatím klan Heigl-Kelleyů plánuje zůstat na svém větším sousedním ranči, s rozlohou pozemků kolem deseti hektarů, na němž se nachází panství o užitné ploše téměř 730 čtverečních metrů, které si nechali postavit na zakázku. Idylické horské útočiště s pěti ložnicemi a sedmi koupelnami kombinuje rustikální prvky z Rocky Mountain a moderní architektonické detaily, zahrnuje malý rybník, nádherně umístěný bazén a samozřejmě úchvatné výhledy na okolní přírodu a hory.