Blog, stavba, rodinný důmJmenuji se Eva Hiršová a je mi 29 let. Mám skoro tříletého syna a donedávna jsme bydleli u mojí mamky ve třípokojovém bytě. Byt nám začal být malý, a proto jsme se s mamkou rozhodly, že si pořídíme dům. Já jsem na mateřské dovolené, takže veškeré finanční záležitosti řeší zatím mamka – investorka Eva Hiršová.

A proč chci dělat tento blog? To vám vysvětlím. V každé fázi naší stavby jsem hledala podrobnější informace na internetu. Odkazů na stavební firmy je přemnoho, ale často jsem jejich výrazům nerozuměla. Jsem laik. Nejsem stavař. A jsem ženská! Také jsem zjistila, že co člověk – to názor. Proto bych se s vámi ráda podělila o naše názory, zkušenosti, strasti a starosti, ale i radosti při stavění rodinného domu. Naším cílem je, abyste se díky našim „prekérkám“ vyvarovali problémům na vaší stavbě. Třeba se dozvíte, na co si máte dávat pozor, anebo vám přineseme trochu inspirace….

Další důvod, proč dělám tento blog, je, že mě to baví. V pravidelném časovém intervalu vás budu informovat, v jaké fázi se zrovna nacházíme. Přidám nějaké fotky, krátké video a několik řádků.

Parcela, bagr, základy, stavba, rodinný dům, půdorys Parcela, bagr, půdorys, stavba, rodinný dům, blog

Rozloučím se slovy investorky: není umění postavit barák za deset milionů, ale za dva!

O to se tady pokusíme a uvidíme.

Text a foto: Eva Hiršová