Čerstvě zasnoubený hollywoodský pár, Macaulay Culkin, který se proslavil díky své roli Kevina McCallistera v rodinných filmech Sám doma, a Brenda Song známá ze seriálu Zack a Cody, prodává svůj moderní dům v Los Angeles za 3,2 milionů dolarů. Je to o 700 tisíc dolarů více, než za něj zaplatili před pár lety.

Bílo-šedý dřevěný dům byl postavený v roce 2019 a je zastrčený na pozemku obehnaném zdmi, branami a bezpečnostními kamerami. Od brány vede dlážděná příjezdová cesta k přilehlé garáži pro dvě auta a dalšímu přístřešku pro další dvě vozidla.

Na 3 700 čtverečních metrech se nachází 5 ložnic s 5 koupelnami a rozlehlý obývací prostor s jídelním koutem. Dům se může pochlubit světlými podlahami z tvrdého dřeva, vysokými stropy a vestavěnými skříněmi.

Obývací pokoj s jídelnou, barem a krbem navazuje na rodinný pokoj s prosklenými francouzskými dveřmi, které se otevírají na krytou terasu s jídelním koutem pod širým nebem. Gurmánská kuchyně je vybavena mramorovým jídelním ostrůvkem, špičkovými nerezovými spotřebiči a snídaňovým koutkem.

Prostorný hlavní pokoj je vybaven posezením, šatnou a vanou s lázněmi umístěnou vedle velké prosklené sprchy. V jiné místnosti je kancelářský prostor s mokrým barem, vanou a vlastním vchodem. Venku si budou moci noví majitelé užívat relax na travnatém pozemku, kde se nachází gril, bar, bazén a lázně.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com