Nestárnoucí klasika

Každý dům v jistém smyslu odráží vkus svého majitele. Zastánci klasiky ho většinou chtějí citlivě zasadit do okolní zástavby. Klasika nestárne ani neomrzí. Uvedená charakteristika platí pro betonovou tašku Classic Protector PLUS. Elegantní profil se symetrickým zvlněním z ní činí tradiční tašku, která skvěle padne k novostavbám i rekonstrukcím, a to včetně typických venkovských stavení či chalup.

Zlatá taška 2017

Betonová taška Classic Protector PLUS pochází z dílny renomované značky Bramac, které se u tohoto produktu podařilo skloubit tradiční vzhled s vyspělou výrobní technologií. Zdařilé dílo nezůstalo stranou pozornosti odborníků, kteří tašce Classic Protector PLUS na veletrhu Střechy Praha 2017 udělili prestižní ocenění Zlatá taška 2017.

Odolná za každého počasí

Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Tuto střešní krytinu tak charakterizuje stálobarevnost a vyšší odolnost vůči vlivům počasí i usazování mechů, nečistot a řas.

Krytiny prověřené extrémní zátěží

Na kvalitu a mrazuvzdornost betonových tašek poskytuje Bramac třicetiletou záruku. Firma navíc prověřuje 100% funkčnost u svých výrobků sérií zátěžových testů, které jsou ve svém oboru naprosto nevídané. Díky zázemí celosvětového koncernu BMI má otevřené dveře do špičkově vybavených laboratoří v Německu. Testy simulují reálné podmínky při extrémních klimatických jevech, jakými jsou led, mráz, zatížení střechy sněhem, silný vítr, déšť, vysoké teploty, intenzivní sluneční záření apod. Probíhají mimo jiné i ve větrném tunelu, který dokáže nasimulovat i velmi kritické situace, jež mohou nastat v reálných podmínkách na střeše (např. větrem hnaný déšť). Před uvedením na trh prošla všestranným testováním i střešní taška Classic Protector PLUS.

Chcete vědět, kolik střešních tašek Classic Protector PLUS byste potřebovali pro svou novou střechu? Bramac vám zdarma vypracuje cenovou nabídku. Výrobce ke každému modelu střešních tašek navíc nabízí kompletní program originálních střešních doplňků pro vyřešení každého detailu střechy.