Nový pálený zdicí systém Profiblok zahrnuje sortiment jak pro vnitřní a vnější nosné zdivo, tak pro příčkové zdivo, který doplňují prvky pro řešení stropních konstrukcí, věncovky a překlady.

Prvek KMB Profiblok 300 je první novinkou Cihelny Hodonín po její rozsáhlé modernizaci. Nový zdicí prvek s rozměry 247 × 300 × 238 mm patří, spolu s prvky tloušťky 240, 365, 400 a 440 mm, do řady zdicích prvků pro nosné stěny. Předností nového prvku je především nižší hmotnost při zachování pevnosti a vylepšené tepelně-technické vlastnosti. Profiblok 300 vyniká tak vysokou přesností rozměrů, že je spotřeba malty výrazně nižší než u běžných prvků tohoto typu. Více na www.profiblok.cz.

Tradiční krytina pro vaši novou střechu

Nejen pro střechu nového domu, ale i pro rekonstrukci je ideálním materiálem tradiční krytina KM Beta. Střešní systém zahrnuje dva různé typy střešní krytiny, v sedmi barvách a čtyřech variantách povrchové úpravy a dále více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších střešních konstrukcí. Střešní tašky KM Beta vynikají mimořádnou pevností, odolností a dlouhou životností. Díky těmto vlastnostem vydrží nová střecha KM Beta až 100 let.

Pro ozdobení a zvýraznění střechy s krytinou KM Beta je určen kohout, nový hřebenový okrasný prvek. Novinka pochází, stejně jako další hřebenové prvky KM Beta (elegantní věžička, pár zamilovaných hrdliček), z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové. Kohout, věžička i pár hrdliček jsou v nabídce v celkem pěti atraktivních barevných provedeních - cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Více na www.kmbeta.cz.

Zdicí systém pro tepelně-úsporné bydlení

Pro stavbu tepelně-úsporných, nízkoenergetických a pasivních domů je určen systém vícevrstvých konstrukcí KMB SENDWIX. Jeho základem je vápenopísková cihla nebo kvádr, na které se z vnější strany přikládá tepelná izolace. Ve třech variantách systému KMB SENDWIX je k dispozici 12 různých typů řešení, které se liší tloušťkou i tepelně-technickými parametry.

Ve variantě KMB SENDWIX P je tepelným izolantem kontaktní stabilizovaný polystyren, ve variantě KMB SENDWIX M kontaktní minerální izolace z čediče. Třetí možností je KMB SENDWIX L, provětrávaná konstrukce krytá pláštěm z pohledových spárovaných vápenopískových cihel s izolantem v podobě minerální izolace. Ve všech variantách systému je jeho cena zajímavá, plně srovnatelná s cenou standardních jednoplášťových konstrukcí, přičemž zohledňuje užitkové vlastnosti. O systému KMB SENDWIX se podrobnosti dočtete na www.sendwix.cz.

Využijte při stavbě střechu i zdicí systém nebo jinou kombinaci stavebních materiálů KM Beta a získejte bezkonkurenční slevu! Stavební materiály KM Beta zakoupíte u obchodních partnerů po celé ČR nebo na e-shopu KM Beta (www.shop.kmbeta.cz). Samozřejmostí je množství zákaznických služeb, jako je bezplatný výpočet potřeby materiálu a nákladů, doporučení ověřené realizační firmy nebo služby technického poradce.

Více o materiálech KM Beta na www.kmbeta.cz.