Pro všechny co rádi vaří a rádi zkoušejí něco nového přinášíme pár tipů na zajímavé kuchařky plné rad a receptů.
Maso, zvěřina, drůbežKeith Richmond, Lucy KnotováVydavatelství Rebo Productions | Velká encyklopedie čokoládyCh. Franceová, Ch. McFaddenováVydavatelství Rebo Productions |
![]() | ![]() |
256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde | 256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde |
To nejlepší z rybí kuchyněLinda DoeserováVydavatelství Rebo Productions | To nejlepší z vegetariánské kuchyněLinda FraserováVydavatelství Rebo Productions |
![]() | ![]() |
256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde | 256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde |
Nová čínská kuchyněMichael D. KlímaVydavatelství Grada | To nejlepší z italské kuchyněA. Boggianová, J. Wrightová, K. WhitemanováVydavatelství Rebo Productions |
![]() | ![]() 256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde |
122 stran, cena 139,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde |