Někdy bohužel naše rodinné finance nestačí, a tak hledáme možnosti, jak zdánlivě bezvýchodnou situaci vyřešit. Řešením může být Spotřebitelský úvěr od Lišky, na bydlení nebo na jakýkoli účel.

Pomocí účelového úvěru na bydlení můžete financovat nové vybavení domácnosti, koupit nebo rekonstruovat rekreační bydlení, garáž apod. Předností účelového úvěru je především jeho výhodné úročení oproti jiným typům půjček, široký výběr účelů nebo možnost čerpání peněz ihned s doložením účelu až za 6 měsíců. Účel úvěru lze doložit doklady vystavenými až 12 měsíců před poskytnutím a až 6 měsíců po poskytnutí úvěru.

Úvěr na bydlení lze využít v případech

  • rekonstrukce – domu, bytu nebo rekreačního zařízení
  • koupě – domu, bytu, rekreačního zařízení, garáže nebo stavebního pozemku
  • družstevní podíl – koupě družstevního bytu do osobního vlastnictví nebo převod členského podílu v bytovém družstvu
  • koupě vybavení bytu
  • výstavba – domu, bytu, garáže nebo rekreačního zařízení
  • vypořádání dědictví nebo společného jmění manželů

Potřebujete mít peníze opravdu rychle a nechcete sdělovat bance, na co půjčku použijete? Pak využijte neúčelový úvěr. Peníze máte k dispozici rychle a neplatíte nic za předčasné splacení.

Výhody neúčelového úvěru na bydlení:

  • Prostřednictvím neúčelového spotřebitelského úvěru můžete proměnit své sny ve skutečnost.
  • Nemusíte nám říkat, na co peníze využijete.
  • Tento spotřebitelský úvěr není zatížen žádnými poplatky za poskytnutí, správu či předčasné splacení úvěru. Platíte jen výši splátky, nic víc.

U obou úvěrů vás jistě potěší poskytnutí i správa úvěru zdarma, výhodné pojištění proti neschopnosti splácet, možnost předčasného splacení úvěru bez poplatku i možnost získat bez zajištění až 300 000 Kč. V případě přizvání ručitele či spolužadatele k úvěru lze získat až 600 000 Kč.

Více informací o aktuální nabídce Českomoravské stavební spořitelny a kontakt na prodejce najdete na internetových stránkách http://www.cmss.cz/.

Poskytovatelem Spotřebitelského úvěru od Lišky je Československá obchodní banka, a. s., Poštovní spořitelna.

Českomoravská stavební spořitelna, a. s., vykonává zprostředkovatelskou činnost týkající se spotřebitelských úvěrů pro následující věřitele: Československou obchodní banku, a. s., Poštovní spořitelnu a Hypoteční banku, a. s. Na základě smluvního vztahu s věřiteli Českomoravská stavební spořitelna, a. s., vyhledává pro věřitele zájemce o uzavření obchodů a není oprávněna činit právní úkony jménem věřitelů.

Reprezentativní příklad úvěru

Celková výše úvěru 60 000 Kč. Počet splátek 60. Úroková sazba 16,9 % p.a. RPSN 18,25 %. Výše jednotlivých měsíčních splátek 1488 Kč. Celková částka splatná klientem 89 274 Kč. Poplatky spojené s úvěrem: poplatky za podání žádosti, poskytnutí a správu úvěru 0 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.