Zpěvák Joe Jonas a jeho žena, hlavní hrdinka seriálu Hra o trůny, Sophie Turner prodávají svůj dům v Miami. Koupili ho v září 2021 za 11 milionů dolarů a nyní ho prodávají za cenu o 6 milionů dolarů vyšší. S interiérem jim pomohla slavná designérka Sarah Ivory.

Sídlo se nachází v exkluzivní uzavřené komunitě Bay Point. Stojí na pozemku o rozloze 10 tisíc čtverečních metrů, je zařízené v glamour stylu a má své soukromé přístaviště.

Zdroj: Youtube

Jeden konec dvoupatrového domu zdobí moderní skleněné stěny, které poskytují výhled do interiéru i exteriéru. Uvnitř se nachází foyer s kamennými stěnami a schodištěm se skleněným zábradlím a tmavým dřevěným obložením, které je použito i na podlaze.

Teplé tóny vstupní haly se přenášejí i do velkého pokoje, který se pyšní prosklenými stěnami orámovanými tmavým dřevem, nádherným sametovým modulovým gaučem v glamour stylu, zlatým konferenčním stolkem a klavírem. Vedle se nachází kulečníková místnost s dřevěnými kazetovými stropy a oboustranným travertinovým krbem společným s velkým pokojem.

Velká bílá kuchyně je vybavena spotřebiči z nerezové oceli a mramorovým ostrůvkem v šedém tónu, který se táhne téměř po celé délce prostoru. K dalším zajímavostem patří samostatná jídelna s ručně malovanými tapetami na zakázku, knihovna, sauna, posilovna, vinárna, dva bazény, lázně a venkovní kuchyně s oboustranným barem, který slouží venku i uvnitř.

Zdroj: profimedia.cz, architecturaldigest.com