Manželé si dům pořídili v dubnu 2021 za 17 milionů dolarů a provedli rozsáhlou rekonstrukci. Elegantní a šik nemovitost leží zastrčená v horách nad Beverly Hills, ve zvláště žádané slepé uličce, které se někdy říká „Music Row", protože mnoho domů obývají slavní hudebníci včetně Rihanny a Paula McCartneyho.

Dům o rozloze 745 metrů čtverečních má šest ložnic, sedm a půl koupelny a je pečlivě ukrytý za vysokou bránou kvůli soukromí a bezpečnosti.

Interiér je laděný do slonovinové barvy a zahrnuje luxusní kuchyň se špičkovými spotřebiči a ostrůvkem. Nachází se zde také knihovna, která se stisknutím tlačítka promění v kino. Apartmá s hlavní ložnicí má výhled na dvorek a navíc krb, dvě šatny a venkovní terasu.

K dispozici je také honosná hlavní koupelna s vanou zasazenou u okna s výhledem na zelený svah. K nemovitosti patří 2,2 akru pozemku, i když většinu tohoto prostoru tvoří nevyužitelný svah. Přesto je však zadní zahrada prostorná a nabízí dostatek místa pro zábavu. Bazén se slanou vodou navazuje na terasu s mokrým barem, jídelním koutem a venkovním krbem.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com