Někdo uvažuje o nové kuchyňské lince, jinému chybí skutečně praktický stůl a což teprve bytelné židle, další by rád nový spotřebič. A k zahození jistě není ani nové nádobí a nejrůznější drobní pomocníci.

Zvažte, co potřebujete

Z barev letos v kuchyni převládají tóny zelenkavé se šedým nádechem a také modrá, nicméně stálicí se jeví rovněž černá, která vůbec nemusí být smutná. U stolu zvažte, zda vám nebude více vyhovovat přímé napojení na linku, které šetří místo. Často se stůl řeší jako prodloužení kuchyňského ostrůvku, které může fungovat také jako neotřelý designový prvek pro optické oddělení samotné kuchyně od obývací části.
Z moha šikovných spotřebičů zmiňme například multifunkční roboty, které zastoupí více přístrojů a opět slibují úsporu místa. A kde ho je skutečně málo, tam poslouží tyčové mixéry. Všímejte si, co který dokáže navíc, najdete třeba i takové, jež se dají využít rovněž pro vakuování, což je dnes velice žádané (vakuování prodlužuje životnost potravin). Mnohé vychytávky nabízí také moderní chladničky stejně jako varné desky či myčky nádobí. A chybět nemůže ani nádobí a drobné pomůcky usnadňující vaření, na které se navíc dobře kouká.

NAKUPUJTE S VELKÝMI SLEVAMI DÍKY DENÍKU

NAKUPUJTE S VELKÝMI SLEVAMI DÍKY DENÍKU

Jarní kolo Nákupního týdne startuje v pondělí 14. 3. – v týdnu do neděle 20. 3. mají čtenáři možnost využít kupony se slevou či jinou zajímavou nabídkou, a to jak na e-shopu, tak v kamenných prodejnách. Více než 100 kuponů najdete: 7. 3. v TV Mini č. 6, 9. 3. ve Vlastě č. 10, 10. 3. v Týdeníku Květy č. 10, 14. 3. v Překvapení č. 11, 14. 3. v TV STAR č. 6.

Dále můžete najít kupony 10. 3. v magazínu Deník Ženy, 11. 3. v celostátním vydání Deníku a 12. 3. v Deníku Extra

Všechny kupony jsou ke stažení na naší webové stránce https://nakupy.denik.cz/.