Kdo někdy budoval vlastními silami kuchyň, ví, že v sázce není jen čas a peníze, ale také domácí pohoda a nervy všech zúčastněných. A s odstupem času jistě souhlasí s tvrzením, že skutečně není v takové situaci lepší řešení, než využít kvalifikovanou pomoc a svěřit se do rukou odborníků.

Jednou z takových specializovaných firem, která už na českém trhu funguje delší dobu, je MAXX KUCHYNĚ. A právě v jejích prodejnách může každý zájemce o vyřešení svého „kuchyňského problému“ najít přesně to, co hledá. Díky neobyčejně široké nabídce tady žádného zákazníka nezklamou: na své si přijdou milovníci kuchyní klasických, rustikálních i moderních. A pro ty nejnáročnější jsou připraveny luxusní kuchyně značky Barletti, které přitahují italským designem, nejvyšším spotřebitelským komfortem a užitím těch nejkvalitnějších materiálů.

Zákazník se však nemusí spokojit s hotovou kuchyní, ale může si – což ocení zejména ti kreativně zaměření – svoji zcela originální kuchyni sestavit sám s pomocí kvalifikovaných prodejců-designerů z komponentů, jichž najde v každé prodejně MAXX KUCHYNĚ nepřeberné množství; a může vybírat z více než stovky druhů kuchyňských dvířek a desek v nejrozmanitějších materiálech, barvách i designech.

I v tomto neuvěřitelném množství je tu však stále záruka, že všechny nabízené výrobky odpovídají nejnovějším trendům a patří k tomu nejlepšímu, co se v ČR v této oblasti nabízí. Značka MAXX KUCHYNĚ totiž proslula nejen jako tradiční výrobce kuchyní, který se na domovském holandském trhu pohybuje už třicet let, ale právě díky vysoké kvalitě svých produktů, na které si může dovolit dávat až pětiletou záruku.

Ti, kdo potřebují s výběrem a budováním kuchyně trochu nebo více poradit či pomoci, jsou v prodejně MAXX KUCHYNĚ na tom nejlepším místě. Maximální ochota, přátelský přístup a vlídnost personálu – to jsou parametry, které v každém zákazníkovi vyvolají pocit pohody, který je k nezaplacení. Součástí této pohody je i vždy zcela bezproblémové parkování, pro malé návštěvníky dětský koutek a pro ty větší kavárna, kde si mohou v klidu posedět a všechny okolnosti nákupu prodiskutovat a zvážit. Každý klient si navíc zdarma odnese i detailní nákres své kuchyně a zboží mu prodejce dopraví bezplatně až domů. A ti méně kutilsky orientovaní určitě přivítají možnost využít služeb profesionálních montérů, kteří jim jejich kuchyň odborně sestaví.

Dobrou zprávou je, že služby společnosti MAXX KUCHYNĚ může nyní využívat ještě více zájemců: v nedávné době totiž byly otevřeny další dvě velkoplošné prodejny, a to v Praze na Černém Mostě a v Plzni-Černicích, v Obchodním centru Olympia. Plzeňská prodejna je přitom ze všech prodejen MAXX KUCHYNĚ největší, protože nabízí a prezentuje to nejlepší na českém kuchyňském trhu na ohromující ploše 2.000 čtverečních metrů. A pokud se někdo rozhodne pro zakoupení kuchyňských dvířek, má opravdu z čeho vybírat: najde jich tu na 250 druhů! Nejde však jen o množství, ale také – a především – o kvalitu a styl: návštěvníci se mohou seznámit s řadou ukázek nejmodernějších kuchyňských technologií a designu, z nichž některé dokonce byly vystaveny na letošním milánském veletrhu nábytku Salone Internazionale del Mobile.

Více informací naleznete na www.maxxkuchyne.cz Foto: Maxx Kuchyně