Nyní můžete své znalosti pozdvihnout na profesionální úroveň. Poradí vám UPOINT, užitečný pomocník pro interiéry, který vám umožní získat potřebné znalosti, abyste si mohli samostatně zařídit bydlení nebo prostor pro podnikání. E-kurz vás provede krok po kroku navrhováním vašeho prostoru a pomůže vám najít váš originální styl z pohodlí domova. Nemusíte nikam jezdit a podřizovat se časovým možnostem druhých. Každý e-kurz je připraven profesionálními designéry a obsahuje 70-80 názorných stránek s popisem jednotlivých témat, a doplněný je o velké množství obrázků. Na závěr student obdrží certifikát o absolvování kurzu.

E-kurzy nabízejí rozšíření obzoru ve třech okruzích interiérového designu: Atmosféra a koncept, Barvy a Styly.

A kde můžete získat předplatné? Pokud chcete své partnerce či partnerovi darovat neobvyklý dárek – darujte ještě dnes předplatné. Z tohoto dárku se tak může těšit celý rok. Stačí si vybrat z naší nabídky a zaslat vaši objednávku na maj@send.cz.

Navíc můžete vyzkoušet horkou novinku – darovat elektronické předplatné oblíbeného časopisu. Stačí využít dnešní nabídky na Publero.com.