Ano, skutečně to tak je. V hale udělají stěny, instalace, na místě vytvoří základovou desku. A až je to všechno hotovo, přijede náklaďák a pomocí jeřábu složí vše jako skládačku. Během pár dní je dům hotov. A my v časopise jsme se zaměřili na dodavatele montovaných domů.

Samozřejmě, že nemáme jen jedno téma. Najdete tu také zajímavý článek o praskání zdí při suché výstavbě, tedy při používání sádrokartonových desek. Proč praskají? Jak tomu předejít? Dost podrobně je to všechno vysvětleno.

Nebo vás může nadchnout další téma – koupací jezírka. Jsou krásná, jsou přírodní, ale mohou být dost problematická. Tak co s nimi? Opět se na ně podíváme pod drobnohledem. A když už budeme u nějakého toho koupacího jezírka sedět, popovídáme si s Ferdinandem Lefflerem, zahradním architektem, majitelem zahradního architektonického ateliéru a také autorem a průvodcem nového pořadu na ČT1 Ferdinandovy zahrady. Poznáte člověka, který to má v hlavě srovnáno. Člověka, který ví, že mulčovací kůra není řešení, že túje je jen jedna z mnoha možností a krása je soubor drobných detailů.

Abychom na něco nezapomněli, tak ještě musíme vypíchnout články o tapetách, městských zahradách, realitní poradnu, kde tentokrát odborníci radí, zda raději kupovat nový, nebo starý byt…

A samozřejmě, že v květnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.