Poté, co televizní veterán a jeden z nejpopulárnějších moderátorů Larry King počátkem loňského roku šokoval veřejnost svým sedmým rozvodem, nyní přichází na realitní trh se svým luxusním sídlem v Beverly Hills. Původně za něj požadoval 17 milionů, nicméně cenu musel o milion a půl snížit. I tak se mu ale prodej vyplatí, protože nemovitost kupoval původně za 11,75 milionu dolarů.

Kingova rezidence sestává z dvou budov. Hlavní dům o rozloze kolem 960 metrů čtverečních obsahuje šest ložnic a osm koupelen, menší domek pro hosty, stojící na pozemku blízko venkovního bazénu, má rozlohu asi 120 metrů čtverečních. Nachází se v něm jedna ložnice a jedna koupelna a pak také skvěle vybavená posilovna.

Dům, jenž je postaven v toskánském stylu, se vyznačuje symetrickými klenutými okny, vysokými kamennými sloupy a v místnostech se většinou nacházejí trámové stropy.

Dvojice kovových bran otevírá pozemek od příjezdové cesty, která je lemována palmami. Mohutné palmy zdobí i hlavní vchod, před kterým se nachází prostorné parkovací stání a také plácek s basketbalovým košem. Prosklenými dveřmi vejdete do klenuté lodžie a z ní do samotného domu. Hlavní foyer zabírá dvě patra, která jsou propojena dřevěným vyřezávaným schodištěm, zdobeným zlatými prvky. Klenutý strop je zakončen skleněnou kupolí, z níž do místnosti visí kovový lustr s křišťálovými detaily.

Elegantní a velmi tradiční formální obývací pokoj a jídelna jsou vybaveny množstvím nik a výklenků, obrazy ve zlacených rámech a starožitným nábytkem. Obývací strop je navíc vybaven nádherným kazetovým stropem, prosklenými knihovnami a na podlaze leží dvoubarevné vykládané parkety. Ostatní místnosti, tedy kuchyně a ložnice, jsou naproti tomu velmi moderně, někdy až extravagantně zařízeny.

V kuchyni, která dosahuje opravdu úctyhodných rozměrů, se vše soustředí kolem varného ostrova. Pracovní desky jsou z pravého mramoru, stejně tak jako obložení koupelen. Kuchyně je propojena s jídelnou a s rodinným pokojem, v přízemí se však nachází ještě jedna malá jídelna, která slouží především k podávání snídaní nebo odpolední kávy. V rodinném pokoji se nachází také vlastní bar.

Nahoře v patře najdete pět ložnic s vlastním příslušenstvím. Šestá ložnice, označovaná jako master suite, představuje samostatné luxusní apartmá s odděleným obývacím pokojem a dvěma dekadentními koupelnami.

Z kuchyně, obývacího pokoje i jídelny vedou prosklené dveře přímo na terasu, která je obehnána vysokým živým plotem. Dvůr je plný rostlin, stromů a keřů, velmi pečlivě udržovaný stejně jako trávníky zde. Uprostřed dvora se nachází velký venkovní bazén s množstvím lehátek a dalšího zahradního nábytku okolo, umožňujícího odpočinek a opalování v kalifornském slunci. V pravém úhlu k hlavní budově pak můžete vidět již zmiňovaný domek pro hosty, který má rovněž vstup přímo z terasy.