Ava Gardner a Artie Shaw – Burbank, Kalifornie

Slavná filmová herečka padesátých až sedmdesátých let, která byla vdaná za Franka Sinatru, si ve druhém manželství s jazzmanem Artie Shawem pořídila ne úplně velký dům. Takový skromný, elegantní. K němu je pak připojen dům pro návštěvy s vlastní koupelnou i obývacím pokojem. A právě tady můžete za 85 dolarů na noc přespat.

Foto: airbnb.com

Jimi Hendrix – Maui

Tenhle dřevěný srub postavený v roce 1930 obýval v sedmdesátých letech Jimi Hendrix. Jmenuje se Gingerbread House a je obklopen nádherně velkým pozemkem, kde jsou ovocné stromy, zeleninová zahrada, sauna... A cena za noc je jen 145 dolarů.

Foto: airbnb.com

Mickey Rooney – Topanga Canyon u Los Angeles, Kalifornie

Slavný americký herec, komik a bavič žil skromně. Domeček o dvou ložnicích a jedné koupelně má maličkatou bylinkovou zahrádku, je nedaleko sportovišť, cyklostezky a pláže. Nic velkého, nic luxusního, ale zato pohodlného. Za 195 dolarů za noc.

Foto: airbnb.com

Denzel Washington – Malibu

Dům, který vlastnil Jimmy Page či Jan-Michael Vincent, si později koupil i Denzel Washington. Výhled na oceán i hory zcela vyvažoval ne úplně velkou rozlohu domu – byly tu jen tři ložnice a dvě koupelny. Ale navíc i dům pro hosty, jacuzzi a bazén. S cenou za noc se tu vejdete do 500 dolarů.

Foto: airbnb.com