Na stránkách tohoto čísla totiž najdete článek o zateplování starších rodinných domů. Je to výhodné? Jak na to? Jak si propočítat všechny náklady a investice a s jakou úsporou počítat? Jaké použít materiály? Tohle a ještě víc nejdete v tomto odborně zaměřeném článku.

A když jsme už hovořili o chladu, musíme vás upozornit, že pokud budete číst náš článek o prognózách v českém stavebnictví na rok 2014, tak vám také půjde mráz po zádech.

Ale nebojte se, zase tak špatně nebude. Možná i proto, že české stavebnictví přestává produkovat architektonické šílenosti a začíná se konečně věnovat kvalitní architektuře. Možná, že to tak z naší čtenářsky nejoblíbenější rubriky „Objektiv“ nevypadá, ale stačí se podívat na naše další návštěvy rodinných domů. Poznáte, že vkus se konečně vrací pod horu Říp a lidé přestávají uctívat kuželkové balustrády.

A co dál u nás najdete. Je toho spousta a spousta. Třeba finalisty soutěže Zahrada roku 2013. Také se podíváme na zahrady na střechách. Co musí splňovat. Jak je plánovat… Budeme se zabývat schody. Mají být z kovu, skla, či ze dřeva? Co mají splňovat, aby byly bezpečné?

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony.