Luxusní residenci nazvanou Seta House navrhlo a postavilo architektonické studio Martín Dulanto Architect v roce 2012. Vytříbené peruánské sídlo, které se rozkládá na příjemných 136 metrech čtverečních, tvořil celý tým architektů a designérů, kteří si do detailu pohráli nejen se samotnou architekturou, ale také vnitřními prostory počínaje výběrem barev, osvětlení, nábytku až po volbu těch nejmenších doplňků.




ČTĚTE TAKÉ:

Přízemní terasa navazuje na předzahrádku

Z architektonického hlediska je dům výjimečný hned dvěma prvky. Prvním z nich je terasa v přízemí domu, která plynule navazuje na vnitřní obytný prostor.

Jediným dělítkem mezi interiérem a exteriérem je v přízemí domu obří skleněná přepážka. Tu lze velmi snadno odsunout na stranu, čímž dojde ke spojení multifunkční interiérové části domu, jež zahrnuje kuchyni, jídelnu a společenskou zónu, s venkovní terasou, na niž plynule navazuje. Dojem perfektního spojení navozují i použité materiály na stěnách domu, podlaze i na nábytku, které se vně i uvnitř vily smysluplně opakují.

Střešní terasa nabízí luxusní výhled

Majitelé si zřejmě zamilovali pohodu, kterou terasy nabízejí, jelikož i druhý zajímavý prvek domu tvoří další rozlehlá terasa, tentokrát ta střešní. Ta se rozkládá po celé ploše střechy domu a kromě božského výhledu nabízí i maximální pohodlí pro relaxaci. Vedle odpočinkové zóny s řadou pohodlných lehátek zde můžeme najít další venkovní sezení včetně baru a jídelního stolu, určeného pro grilování u bazénu, jenž na tomto místě nemůže chybět.