Nejnovější kalifornský miliardář Edwin Castro, který vyhrál v Powerballu 2,04 miliardy dolarů a teprve před 30 dny si rekordní výhru vyzvedl, si již stihl pořídit luxusní sídlo v Los Angeles. Ve čtvrti Hollywood Hills mají hned v sousedství své vily například i zpěvačka Ariana Grande nebo moderátor Jimmy Kimmel.

Odměnu si výherce nechal vyplatit jednorázově a skoro okamžitě investoval do luxusního domu, který pořídil za 25,5 milionu dolarů. Dům stojí za soukromými branami nad slavným zámkem Chateau Marmont, byl vytvořen Romanem Jamesem a je zařízen veškerým luxusním vybavením, jaké si lze představit.

Podívejte se na jeho nemovitost v amerických zprávách:

Zdroj: Youtube

Třípatrová nemovitost nabízí 5 ložnic a 5 koupelen, nechybí zde herna, bar, fitness studio, sauna, krásné venkovní posezení s grilem nebo „infinity” bazén.

Castro se po svém rekordním vítězství snažil vyhnout pozornosti. Kalifornská pravidla nařizují, že každý výherce loterie musí být veřejně jmenovaný, ale na veřejnosti se nikdy neobjevila jeho fotografie. Ředitel loterie Alva Johnson řekl, že Castro chce zůstat v soukromí a odmítl pozvání od loterijních úředníků na tiskovou konferenci.

Zdroj: dailymail.co.uk, nypost.com