Rezidence v Hidden Hills v Kalifornii o užitné ploše 500 metrů čtverečních je vybavena z velké části ve stylu kultovního seriálu. Celé přízemí a podzemí domu bylo koncipováno jako galaktické muzeum. K dispozici jsou domácí sbírky sošek, figurín, fotografií a dalších artefaktů a rekvizit, které se majiteli podařilo nashromáždit. Mezi pozoruhodné kousky patří X-wing starfighter, desítky postav v životní velikosti nebo pozoruhodný “cantina bar” z planety Tatooine.

Kromě šesti ložnic a jedenácti koupelen je k dispozici velké domácí kino, jehož téma je, jak jinak, ve stylu Star Wars a zahrnuje i repliku povrchu Hvězdy smrti. Sedačky a lehátka v kině se rovněž nesou v tomto duchu.

Styl Hvězdných válek není patrný pouze v samotném domě, ale na celém tříakrovém pozemku. Na vrcholu kopce stojí hvězdárna Hidden Hills, v níž je nainstalován nejmodernější dalekohled, který může směle konkurovat dalekohledu Griffithovy observatoře.

K dispozici je také vlastní hudební studio s akustickými stěnami, zvýšenými podlahami, geometrickými akustickými difuzory a vlastními nástěnnými držáky, které v současné době zobrazují působivou sbírku kytar majitele. Zdá se, že sága Luka Skywalkera není jeho jedinou vášní.

Mezi další luxusní vybavení patří krytý i venkovní bazén a vířivka s jeskyní, vodopádem a toboganem. K dispozici je také vinárna, posilovna a tenisový kurt.

Pokud byste se unavili sledováním oblohy, můžete relaxovat pozorováním akvária o obsahu 750 galonů, jež je umístěno mezi jídelnou a rodinným obývacím pokojem a kuchyní. Akvárium má vlastní venkovní filtrační kryt, takže čerpadla a další vybavení neruší obyvatele. Má také samoobslužný a samoregulační systém, takže nikdo nemusí mít strach, že zapomněl nakrmit ryby.

Nemovitost zahrnuje ovocný sad, vinohrad a bio bylinkovou zahradu. Solární fotovoltaický systém o výkonu 24 kilowattů pomáhá při napájení nejen samotné nemovitosti, ale i celého vybavení.

Obytné prostory sídla jsou velmi sofistikovaně a elegantně vybavené. Interiéry jsou vybaveny americkými rustikálními prvky z kamene a dřeva, které jsou postaveny podle moderních a geometrických motivů. Byly navrženy architektem Brianem Lermanem z ARC Design Group a jednotlivé místnosti se vyznačují vysokými stropy a velkými okny. Opticky velké a prostorné pokoje jsou však překvapivě velmi útulné díky dřevěnému designu, obkladu z kamene a jemnému osvětlení.