Hollywoodský herec Mark Wahlberg nabídl své sídlo k prodeji již před rokem za částku 87,5 milionů dolarů. Avšak za tuto astronomickou sumu se mu dům nepodařilo prodat. Až nyní se objevil kupec, který dům koupil za 55 milionů dolarů v hotovosti.

Tenhle dům vydělal herci víc než miliardu:

Zdroj: Youtube

Sídlo ve francouzském stylu bylo postaveno na zakázku přímo pro herce. Masivní hlavní dům s 2788 metry čtverečními obytné plochy a několik dalších staveb je rozeseto na pozemku 6 akrů. V domě se nachází 12 ložnic a 20 koupelen.

Designových prvků je v domě příliš mnoho na to, aby se daly vyjmenovat, ale patří k nim dvoupatrová knihovna, obývací pokoj se dvěma krby, gurmánská kuchyně se dvěma ostrůvky, zrcadlově obložená tělocvična, vinný sklípek s degustační místností, kino a mramorové koupelny.

Venku se nachází parkoviště pro desítky aut, upravené zahrady, tenisový kurt s vyhlídkovým pavilonem, vlastní skatepark, samostatně stojící dům pro hosty a bazén s vodopády.

Nový majitel s domem získá i nové sousedy, kterými například jsou Denzel Washington, Sylvester Stallone, Justin Bieber, Eddie Murphy nebo Samuel L. Jackson a Lisa Vanderpump.

Zdroj: dirt.com, latimes.com