Herec Mark Wahlberg prodává své luxusní sídlo v Los Angeles za 87,5 milionu dolarů. Dům postavili na zakázku přímo pro Marka a jeho rodinu a dokončený byl v roce 2014. Usedlost je ukrytá za obřími branami a chráněná důmyslným bezpečnostním systémem. Skládá se z velkého hlavního domu, samostatného domu pro hosty, domečku u bazénu a vyhlídkového pavilonu vedle sportovního hřiště.

Hosty zaujme formální dvůr, který se půvabně vine kolem travnatého ostrůvku zdobeného vysokou fontánou, tak i dvoupatrové foyer domu s propracovaným dvojitým schodištěm. Vápencové podlahy a chodby vedou do honosného obývacího pokoje se dvěma krby a šesti francouzskými okny. Ještě působivější je vysoká dřevem obložená knihovna.

Ze slunné snídaňové místnosti je výhled na celý pozemek. Samostatnou formální jídelnu zdobí křišťálový lustr, vzorované tapety a další krb. Hlavní ložnice má obývací část, soukromý balkon, dvě koupelny a dvě šatny. Dámská šatna je vymalována v jemné bílé a levandulové barvě, zatímco pánská je obložená dřevem a mramorovými deskami.

Nechybí zde ani prosklená posilovna, vinný sklípek s degustační místností, kino s luxusním posezením pro více než 15 hostů a několik barů. Venku se nachází rozlehlé trávníky, skatepark, kuchyně, golfové hřiště, bazén s vodopády a formální zahrada pro návštěvy.

Nový majitel tohoto sídla bude mít za sousedy Justina Biebera, Denzela Washingtona, Roda Stewarta, Samuela L. Jacksona, Eddieho Murphyho, The Rocka a Magica Johnsona.

Zdroj: Dirt.com, Profimedia.cz