Luxusní nemovitost s prestižní adresou na Malibu Road se původně nabízela za 14,9 milionu dolarů, ale Matthew Perry musel jít nakonec s cenou dolů. Nový majitel získal sídlo s užitnou plochou 510 metrů čtverečních. Nacházejí se v něm čtyři ložnice a čtyři koupelny. Plážový dům mezonetového typu má podlahy z kvalitního masivu, přiznané dřevěné trámy a velké prosklené stěny, díky nimž se obyvatelé domu mohou kochat nekonečnými výhledy na Tichý oceán. Hlavními prvky moderního interiéru jsou sklo, dřevo a kov. Interiéry působí otevřeným vzdušným dojmem a díky velkým oknům se do místností dostává spousta světla.

První patro patří obývací a jídelní části. Střed tohoto otevřeného prostoru zaujímá krb, přístupný z obou stran. Díky prosklené stěně je celý prostor propojen s terasou, jejíž skleněné zábradlí neruší výhled na oceán. Prostorná kuchyně, navazující na jídelní část, je zařízena dřevěným nábytkem vyrobeným na míru a vybavena luxusními spotřebiči. Najdeme zde velký sporák, gril s druhým, menším sporákem, dvě trouby, myčku na nádobí, velkou lednici a nemůže chybět ani speciální chladnička na víno.

Největší část druhého patra zabírá hlavní ložnice, z níž se majitelé mohou kochat těmi nejkrásnějšími západy slunce v Malibu. Součástí master suite (jak je hlavní ložnice označována) je obývací pokoj, luxusní koupelna a velká šatna zařízená dřevěným nábytkem.

K relaxaci je určena nejen hlavní terasa s přenosným plynovým ohništěm, ale také venkovní bazének s vířivkou a dále domácí kino vybavené nejmodernější technologií.

Perry dům koupil v roce 2011 za 12 milionů dolarů od jihokalifornského developera Scotta Gillena. Právě ten v roce 1960 provedl kompletní rekonstrukci domu, jejímž výsledkem je luxusní rezidence s prosklenými stěnami a dřevěnými terasami v obou patrech, které přidávají domu další užitný prostor. Díky tomuto řešení je dům plný světla a nabízí panoramatický výhled na oceán. Otevřený prostor domu je, podle informací realitního makléře, právě to, co nového majitele na nemovitosti okouzlilo.

Matthew Perry, který v tomto krásném domě přímo na pláži strávil první vlnu pandemie nemoci COVID-19, nyní obývá nemovitost skromnější velikosti (280 metrů čtverečních) v Los Angeles ve čtvrti Pacific Palisades, kterou koupil v srpnu loňského roku za 6 milionů dolarů. I tento dům má však moderní design a úchvatný výhled na oceán.