Lionel Messi, kapitán FC Barcelona a argentinského národního týmu, koupil v Miami v pořadí svůj druhý byt – a to za 7,3 milionu dolarů. Nešlo o ledajaký byt. Koupil si celé podlaží o rozloze 5515 čtverečních stop, což je zhruba 512 metrů čtverečních.

Ačkoliv Messi tento apartmán koupil již před pár lety, až do současnosti neměl velké využití. To se ale nyní změní.

Podívejte se na video, jak tento byt vypadá:

Zdroj: Youtube

V bytě jsou čtyři ložnice a vlastní lázně

Dům koupil ve slevě, původně byl nabízený za 8 milionů dolarů. Bytová jednotka v devátém patře má čtyři ložnice a čtyři koupelny. Nachází se v luxusní věži Regalia na pláži Sunny Isles. Obyvatelé bytového domu mají přístup k 8 bazénům, lázním, altánku. Dále mají přímý přístup na pláž, do fitness centra, studia na cvičení jógy, nemluvě o dětském koutku, službách šéfkuchaře či vinném sklípku.

Celý byt má okna od stropu až k podlaze

V celé budově Regalia se nachází pouze 39 rezidencí. V obývacím pokoji vás ohromí velká okna sahající od podlahy až ke stropům, takže můžete nerušeně pozorovat dechberoucí výhled na okolí. Centrem obývacího pokoje jsou dvě pohovky doplněné o stejně neutrální křesla, jako kontrast zde slouží barevná instalace na stropě.

Vyžití je zde pestré

Jídelna i s kuchyní se nesou v duchu červených tónů, které jsou doplněny o neutrální bílou. Při vaření se mohou obyvatelé apartmánu dívat na okolní přírodu. Zajímavostí v tomto bytě je sice hodně, prim zde ale hraje soukromá vinárna, kde se do stojanů vejde neuvěřitelných 1000 lahví vína.

Když se celebritě nebude chtít trávit čas v obývacím pokoji, může vyrazit do vlastních lázní, kde nechybí vířivá vana. Večeře si může užívat na prostorné terase se samostatným grilem.

Zdroj: thesun.co.uk, nypost.com