Herec Michael Douglas a herečka Catherine Zeta-Jones opět nabízí k prodeji svou rezidenci v New Yorku na Upper West Side. Tentokrát ale se sníženou cenou 19,5 milionu dolarů, což je v přepočtu necelá půl miliarda korun. Je to o 2 miliony dolarů méně než za penthouse požadovali v loňském roce.

Penthouse s 9 pokoji a 5,5 koupelnami se nachází v nejvyšším patře slavné budovy Kenilworth postavené v roce 1908. Byt se může chlubit dobovými detaily, vysokými stropy a nádhernými velkými pokoji. Půvabný a slunný obývací pokoj lemuje velká rohová knihovna obložená dřevem.

Prostorné a soukromé rohové apartmá s hlavní ložnicí má výhled do Central Parku. Byt dále zahrnuje velkou ložnici s posezením, mramorovou vanu a dvě velké šatny. K dispozici je také ložnice pro hosty nebo pracovna s vlastní koupelnou.

Catherine a Michael mají impozantní portfolio nemovitostí a vlastní také sídlo v Irvingtonu ve státě New York, kde tráví většinu času se svými dětmi Dylanem a Carys. Toto dvanáctihektarové sídlo je popisováno jako nejlepší nemovitost na břehu řeky, která je ve Westchesteru k dispozici. Má osm ložnic, deset plných a dvě poloviční koupelny, posilovnu, hernu a krytý bazén. Herecký pár vlastní také dům v Catherinině rodném městě Swansea ve Walesu a prázdninové sídlo na Mallorce, které Michael koupil v roce 1990 se svou bývalou manželkou Diandrou Lukerovou.

Zdroj: Profimedia.cz