Herečka Milla Jovovich a její manžel Paul W. S. Anderson se přestěhovali do obrovského sídla nacházejícího se několik kilometrů nad Sunset Strip. Svůj dlouholetý domov v Los Angeles tak prodávají. Sídlo v toskánském stylu ukryté v horách nad Beverly Hills prodávají za 14 milionů dolarů. Kromě prodávané nemovitosti a nového sídla nad Sunset Stripem vlastní tento pár ještě nejméně dva další domy v Los Angeles. Jeden z nich obývá Milly maminka.

Jovovich a Anderson si nemovitost pořídili v roce 2008 za 8,5 milionu dolarů. Od té doby pozemek a dům zrekonstruovali a rozšířili. Na pozemku stojí hlavní dům s pěti ložnicemi, samostatný dům pro hosty se dvěma ložnicemi a samostatný dům u bazénu s posilovnou a venkovní kuchyní.

Uvnitř domu vládne luxus ve stylu Beverly Hills. Obývací pokoj se tyčí do výšky dvou pater a disponuje krbem, několika sadami prosklených francouzských dveří, kovaným lustrem a kamennými podlahami. Nechybí zde ani formální jídelna s přístupem do zahrady. Kuchyně, která se dobře hodí pro pořádání velkých akcí, je vybavena prvotřídními spotřebiči a ostrůvkem pro pohodlné stolování.

Knihovna je vybavena mahagonovými policemi a psacím stolem. Vzhledem ke zkušenostem Andersona a Jovovichové tu nechybí ani nejmodernější domácí kino. V hlavní ložnici je krb, obývací část a posuvné dveře, které se otevírají přímo na kamennou terasu. Podobně prostorná je i hlavní koupelna se zabudovanou vanou a vstupem na terasu.

Nemovitost se nachází na strmém svahu, a tak je pozemek odstupňovaný neobvyklým způsobem. Z horní úrovně ložnice se vychází přímo na kamennou terasu a k bazénu. Bazén je zasazen do kamenné opěrné zdi, za níž se nachází další doplňková stavba, která je popsána jako tělocvična.

Nad tělocvičnou je ještě jedna kamenná terasa s výhledem na město. Za ní leží trávník a zeleninová zahrada.

Zdroj: Promedia.cz, Dirt.com