Dům bez zahrady či zahrada bez domu, to je nedokončený příběh. Dnešní doba navíc nenahrává možnosti si rychle a finančně dostupně pořídit nemovitost. Vše má ale řešení.

Dům, který roste

Může to znít zvláštně, ale i dům může růst. A díky tomu se pro vás může stát získání bydlení jednodušší. Díky stavbě z modulů si můžete stavbu naplánovat podle stávajících potřeb. Pokud např. teprve plánujete rodinu nebo se pomalu, ale jistě rozrůstáte, můžete začít od nezbytných místností pro bydlení. A podle budoucích potřeb můžete přistavět další moduly, vč. „vejměnku“ pro rodiče.

Můžete bydlet velmi brzy

Naše snaha je neprodlužovat stavbu. Po úvodních konzultacích a zjištění vašich potřeb se pustíme do práce a modulový dům vám mimo váš pozemek připravíme. Každý materiálový prvek, každý modul je precizně připraven v továrních podmínkách našimi zkušenými odborníky. Hotový skvost vám přivezeme na určené místo a dotvoříme ho do dohodnuté podoby.

Pokud chcete začít bydlet ještě rychleji, zajistíme vám dům mobilní, a to zase dle vašich představ.

„Stavíme domy, ve kterých se budete cítit bezpečně.“

Dnešní doba spojená se stoupající inflací a doba nedávná spojená s pandemií mnohým tzv. nabourala plány s pořízením vlastní nemovitosti. S úsporami nepomůžeme, ale snížit náklady na bydlení a zkrátit čekací dobu při stavbě, to je to, s čím pomoci umíme.

Naším úkolem je dům dodat maximálně do 90 dnů od podpisu smlouvy.

Postavíme cokoliv

Naše nabídka zahrnuje mobilní domy, modulární domy, sanitární domy, lázeňské domy, rekreační či zahradní domy a mnohé další.

Mobilní domy vyrábíme z kvalitních a životnímu prostředí šetrných materiálů. Většina z nich je navíc plně recyklovatelná. Samotná stavba je energeticky nenáročná, v některých případech může být i energeticky soběstačná (a to díky solárním panelům, solárnímu ohřevu vody, čističce na vodu, vlastní studni).

Modulární domy nestavíme z kontejnerů. Jednotlivé modulární konstrukce se skládají z lehké a odolné dřevěné konstrukce tvořené sadou nosných sloupů, nosníků, překladů a žeber. Všechny stěny, stropy a podlahy jsou opatřeny velmi účinnými materiály pro tepelnou, akustickou a vlhkostní izolaci. Průřezy konstrukce a její hustota jsou voleny v závislosti na typu stavby a požadavcích, které musí moduly na dané stavbě splňovat - ekologické požadavky, funkčnost, právní normy, možnosti přepravy a mnoho dalších.

Se vším vám rádi pomůžeme

Zavolejte nám na +420 725 999 129 nebo napište do e-mailu na adresu larkfactory@larkfactorycz.cz. Protože víme, s jak významným snem vám můžeme pomoci, jsme s vámi schopni komunikovat každý den, tedy i o víkendech.

Více informací na rychlydomov.cz nebo nás navštivte na veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.-24. 9. 2022.