Prostěradel není nikdy dost

V posteli trávíte hodně času, v průměru osm hodin denně. Převalujete se, obracíte, vrtíte, potíte se a prostěradla dostávají pořádně zabrat. Proto musí být vždy kvalitní a měli byste jich mít doma hned několik. Z různých materiálů pro různá roční období, pro nečekané situace, ale také v několika barvách, abyste si mohli podle nálady snadno obměnit vzhled ložnice.

Froté prostěradlo – nestárnoucí klasika

Na podzim se ochlazuje, a proto je dobré přemýšlet, jak při nízkých teplotách udržet příjemné teplo v posteli, a zároveň nebránit cirkulaci vzduchu. To vše zajistí smyčková klasika, kvalitní froté prostěradla. Jsou vyrobena z tkaniny, která je pevná, odolná a zároveň pružná. Je ideální pro podzim a zimu, ale využívat je můžete klidně i celoročně.

Bezkonkurenčně hřejivý mikroplyš

Mikroplyšová prostěradla se dají popsat jako huňatá, příjemná, hřejivá. Pokud je ještě nemáte, nevíte, co je vyspat se opravdu do růžova. Mikroplyšová prostěradla si vás totiž budou v posteli doslova hýčkat. Vždy vás zahřejí na první dotek, a hodí se tedy i pro mrazivé noci. Jsou také antialergenní, snadno se perou a schnou rychlostí blesku.

Dětem vždy to nejlepší

I děti si samozřejmě zaslouží krásná a kvalitní dětská prostěradla, aby se probouzely každé ráno s úsměvem. U nás taková pořídíte, a to ve dvou velikostech; pro klasickou postel i dětskou postýlku. Kromě toho tu najdete mnoho barev a vzorů. Potěšte děti prostěradlem s oblíbenými seriálovými postavičkami nebo sportovními motivy!