Nádherný bungalov na hlavní třídě v Pasadeně v Kalifornii si slavná herečka koupila za 3,6 milionu dolarů. Dům z padesátých let minulého století představuje moderní bydlení se vším potřebným luxusem. Vede k němu dlouhá alej, která se otvírá před hlavní branou. I pozemek je obklopen živým plotem, jenž majitelce dodává pocit soukromí.

Na celkové ploše skoro 400 metrů čtverečních jsou umístěny tři ložnice s vlastními koupelnami, obývací pokoj, velká jídelna a skvěle vybavená kuchyně. Dům byl projektován tehdy nepříliš známými architekty Whitney Smithovou a Waynem Williamsem, kterým se podařilo vybudovat prostorné a nádherně prosvětlené sídlo díky tomu, že většina stěn v místnostech je prosklená.

Pokoje mají vysoké stropy obložené dřevem a stěny v několika místnostech pokrývají dlaždice, čímž se opticky prostor jednak zvětšuje, jednak působí velmi moderně.

Na zahradě nechybí ani malý bazén a hlavně je tu spousta přírodních zákoutí, která lze využít k odpočinku. Celý bungalov je vyřešen tak, jako by úplně splýval se svým okolím. Prostě dokonalé místo pro oddych a relaxaci.