Tmavá ořechová podlaha pak světlé, zářivé barvy přirozeně ukotvuje a dodává interiéru eleganci stejně jako vysoký lesk povrchů a efektně prosvícené sklo.

Dřevěná podlaha

Ořechová podlaha tvoří dokonalý základ rozlehlé kuchyně, kterou přirozeně zútulňují její hluboké hnědé tóny a atraktivní kresba. Ačkoliv se jedná o relativně tmavou plochu, syté hnědé odstíny vnímáme na podlaze zcela přirozeně. Tmavou podlahu vyvažuje bílá výmalba a světlý, nečekaně barevný nábytek. Bílá s ořechem tvoří osvědčené, efektně kontrastní duo a limetkově zelená dodává kompozici vitalitu a “šťávu“.

Velkorysá dispozice

Svou nadstandardní výměru se velkoryse koncipovaná kuchyně snaží maximálně využít. Linka ve tvaru „L“ s poloostrůvkem využívaným současně jako snídaňový pult je velmi praktická. V blízkosti dřezu i varné desky nechybí odkladní plocha a mezi nimi je dostatek místa. Úložné prostory jsou efektně sdružené do vysoké sestavy skříněk: kromě vestavěné lednice s mrazákem zahrnují spížní skříň, úložné skříňky s plnovýsuvy a osvětlenou vitrínu na jídelní servis a sklo.

ČTĚTE TAKÉ:

Kouzlo bílé

Svým působením a potenciálem je bílá v interiéru nedostižná. Na pozadí bílé výmalby se bílý nábytek dokonale opticky ztrácí, a to bez ohledu na svůj objem. Eleganci a „lehkost“ bílé kuchyňské linky umocňuje bílá pracovní deska s vysokým leskem. Také bílý obklad stěny násobí účinky oslňující záplavy bílé barvy. Opticky se propojuje se stěnou, a nechává tak naplno vyniknout limetkově zelenou sestavu zavěšených skříněk.

Lesk a třpyt

Luxusní dojem dodává kuchyni kromě vysokého lesku bílých a barevných dvířek také sklo, které s objevuje zásadně ve společnosti kovu a své půvaby nechává vyniknout za pomoci promyšleného osvětlení. Prosvětlená vitrína příjemně odlehčuje vysokou sestavu s lednicí a spížní skříní, zatímco svítící poličky přitahují pozornost k bílému obkladu stěny. Do třetice se kov se sklem potkává na moderní ostrůvkové digestoři.

Barové židle a další doplňky…

Měkce zaoblené tvary barových židlí příjemně narušují přísně pravoúhlé linie kuchyně a vytvářejí s ní působivý kontrast. Podobný vizuální účinek má také skleněná mísa s citróny, nerezový hrnec a dvojice porcelánových misek s bylinkami. Kuchyňské doplňky rozvíjejí uměřené materiálové schéma: chromový ruční lis na citrusy stejně jako výkonný robot, hrnec nebo baterie u dřezu svým leskem kuchyni dodávají eleganci a vnášejí do ní nádech přiměřeného luxusu.