Ano, charakteristika domu přesně vystihuje tento umělecký směr – barvy, výrazné kontury a tvary… On už dům, který je v australském Blairgowrie, je tak trochu jiný. Zvenčí je obložený černým dřevem, ohořelým až na černý uhel. Jde o starou japonskou techniku opalování yakisugi, což ovšem v Austrálii není úplně obvyklé.

Majitelé – Denis a Jura – chtěli ale domov trochu jiný i uvnitř. Chtěli něco, co by vystihovalo jejich nápady, vnitřní pocity a taky to, co se jim líbí. Pozvali si tak The Stylesmiths a lídr celé designérské skupiny David Puckering pak s nimi postupně probíral, o co jim vlastně jde. Co je to jejich vnitřní přesvědčení.

Hlavním vodítkem se stal plakát francouzského festivalu Saint-Denis z roku 1993. Ten patřil Denisovi a jeho charakter nasměroval designéra na tu správnou kolej. Ostatně plakát nyní hrdě visí na čestném místě obývacího pokoje. David Puckering pak hlavní obývací pokoj, který byl neosobní, s kuchyní bez výrazu, oddělenou od zbytku prostoru béžovým závěsem, přetvořil dost zásadně. Rozdělil prostor na dvě části – kuchyni a jídelnu a pak vloženým kvádrem z betonu a kamny oddělil obývací pokoj. Na předěl zavěsil ocelový plech, který je sice černěný, ale je omšelý a místy i rezne. Ovšem majitelům se zdá naprosto dokonalý. Pozornost tu poutá ručně vázaný barevný koberec od Dinosaur Designs, stejně jako moderní křesla s fantastickými retropodručkami.

Druhá strana s kuchyní koresponduje se vzhledem obývací části. Skříňky kuchyňské linky mají obložení v tmavě šedé až černé barvě na horních skříňkách a v bílé dole. Černý stůl s bílými a černými židlemi, až průmyslový design závěsného svítidla a čestné místo zaujímají litografie Charlese Blackmana. Kontrast černé, bílé a zářivých barev tak je spojující linkou mezi výzdobou i interiérem.