Patříte mezi nadšence, kteří se ze svých cest vrací vždy s velkým množstvím fotek? Podívejte se, odkud si můžete odvézt ty nejkrásnější záběry. Máme pro vás místa, která se umístila mezi nejfotogeničtější na světě.

1. Maledivy

Přes tisíc ostrovů a ostrůvků, které dohromady tvoří Maledivy, je rájem na zemi. Maledivské ostrovy jsou jasnou volbou, pokud se toužíte na své dovolené kochat dokonalými výhledy, užívat si relax na pláži a mezi opalováním a výtečným jídlem se osvěžit v tyrkysových vodách u pobřeží. To vše v dechberoucích kulisách palem vrhajících stín na bělostný písek, který omývá průzračně čistý Indický oceán.

Zdroj: Youtube

2. Eiffelova věž

Pohled na největší symbol Paříže chce mít zvěčněn každý návštěvník francouzské metropole. Fotoaparáty proto zuřivě cvakají a donekonečna se pokoušejí zachytit onu železnou eleganci. V Paříži existuje celá řada míst, ze kterých můžete Eiffelovu věž obdivovat v celé kráse a vesele ji zvěčňovat. Jedním z nejlepších míst k pohledu na ni je bezesporu prostranství Trocadéro mezi dvěma křídly paláce Chaillot, kde je dnes ukryto několik zajímavých muzeí. Na tomto místě pořizují zástupy turistů jedny z nejoblíbenějších a nejhezčích fotek Železné dámy.

Zdroj: Youtube

3. Times Square

Obrovská křižovatka Broadwaye a Sedmé Avenue s názvem Times Square je vůbec tím nejoblíbenějším cílem turistů v USA a také jedním z nejfotogeničtějších míst světa. Světelné billboardy, neony, obrovské televizní obrazovky, broadwayská divadla, televizní studia, vyhlášené restaurace a velkolepě pojaté obchody amerických značek. Tady bije srdce města.

Zdroj: Youtube

4. Grand Canyon

Když se řekne kaňon, tak téměř každého napadne ten nejznámější na světě – Grand Canyon ležící v Arizoně. Nejenže je nejznámější, ale také nejdelší na světě (446 kilometrů), nejfotogeničtější a nejširší (500 m – 29 km). Hluboký je až 1 600 metrů.

Zdroj: Youtube

5. Brooklynský most

Stal se symbolem velkolepého New Yorku, jednou z atrakcí, kterou každý návštěvník prostě musí vidět. V celých Spojených státech patří k těm nejstarším mostům vůbec. Spojuje dvě oblíbené čtvrti oddělené řekou East River – Manhattan a Brooklyn.

Zdroj: Youtube

Zdroj: ireceptar.cz, radynacestu.cz